Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ!
ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑ!

Οργή στα social media έχει προκαλέσει το βίντεο που ανέβασε στο Facebook η Bild!Σε αυτό φαίνεται ένας Σκοπιανός συνοριοφύλακας να κλωτσάει αναίτια, έναν πρόσφυγα που κατάφερε να περάσει από τα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ.

πηγη real.gr

Ανατροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη!Γυναικεία εμπλοκή?



Στοιχεία όπως ακριβώς αναφέρονται στο anikolouli.gr και από την εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη!

Η εκπομπή που έφερε στο φως όλες τις άγνωστες πτυχές της πρωτοφανούς βίας που είχε υποστεί ο αδικοχαμένος σπουδαστής, εντόπισε ένα νέο πρόσωπο – «κλειδί» στην υπόθεση.
Η σκληρή ομάδα των οκτώ σπουδαστών που κατηγορείται για τις επικίνδυνες σε βάρος του επιθέσεις, όπως αποκάλυψε η έρευνα, είχε και άρωμα γυναίκας
Η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την έρευνα της είχε αντιληφθεί τον περίεργο ρόλο του άγνωστου σε πολλούς θηλυκού και τη δράση του.
Τα όσα είπε η νεαρή σπουδάστρια που ήταν τα μάτια και τα αυτιά του «κλειστού» γκρουπ, προκάλεσαν ανατριχίλα…
Η φράση της για τον Βαγγέλη "Καλά να πάθει, μίλαγε πολύ..." εξόργισε τους τηλεθεατές.
Σύμφωνα με μαρτυρία και κατάθεση σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής φέρεται να εξαφάνισε στοιχεία- ντοκουμέντα πριν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων ερευνήσουν στα δωμάτια τους. Πιστεύεται ότι σε αυτό είχαν καταγράψει βίαιες και εξευτελιστικές επιθέσεις εναντίον του άτυχου Βαγγέλη, που ενδεχομένως να ενοχοποιούν την ίδια και τους φίλους της.
Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο "Τούνελ" ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη κ. Δημήτρης Μπούκας, τόνισε πως οι νέες μαρτυρίες που πρόβαλε η εκπομπή είναι ιδιαίτερα σημαντικές και σοβαρές. "Δεν έχω τη δυνατότητα να επαληθεύσω ή να αρνηθώ τα όσα αποκαλύψατε, αλλά ευελπιστούμε πως η ανακριτική διαδικασία που βρίσκεται σε καλό δρόμο, θα φωτίσει την αλήθεια."
Τόνισε πως έχουν ήδη ξεκινήσει να καταθέτουν μάρτυρες και πως οι κατηγορούμενοι θα είναι οι τελευταίο που θα κληθούν.
Κατέληξε πως ευχή της οικογένιας είναι, να είναι το παιδί τους το τελευταίο θύμα bullying.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ!
Η βία έκανε έδειξε ξανά το άσχημο πρόσωπο της σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι του αγγλικού πρωταθλήματος της πρέμιερ λίγκ.Πιο συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν την έναρξη του λονδρέζικου ντέρμπι μεταξύ Τοτεναμ και Άρσεναλ οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλοί τραυματίες.

πηγή gazzetta.gr

ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

Ένας 45χρονος έπεσε στις γραμμές του μετρό στους Αμπελόκηπους και έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Πηγή: http://www.cnn.gr/news/ellada/story/24151/45xronos-epese-stis-grammes-tou-metro-kai-skotwthike#ixzz422xCUyCF
Σύμφωνα με το πρακτορείο REUTERS,η καγκελάριος της Γερμανίας,Κα Μέρκελ,δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για παροχή στέγασης σε 50000 πρόσφυγες.

   Πρόσθεσε,επίσης,ότι η Αυστρία και τα Βαλκανικά κράτη με την απόφασή τους να σφραγίσουν τα σύνορα φέρουν μεγάλο ευθύνης για την κατάσταση στην Ελλάδα
πηγη m.euro2day.gr
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η άφιξη μεταναστών και προσφύγων στο λιμάνι Πειραιώς.
Την ίδια ώρα που,σύμφωνα με το ethnos.gr.η κατάσταση στην Ειδομένη επιδεινώνεται καθημερινώς .αφού χιλιάδες άνθρωποι φιλοξενούνται στους πρόχειρους καταυλισμούς.



Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το tovima.gr, το Υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα ο Υπουργός Κος Ν. Κοτζιάς

απέστειλε αυστηρά διαβήματα προς τις κυβερνήσεις Π.Γ.Δ.Μ. και Σερβίας,για τις στάσεις των δύο χωρών απέναντι στο προσφυγικό ζήτημα.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΠΙΑΤΟ",ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ.