Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΠΛΕΟΝ,ΑΝΑΡΡΩΝΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ύστερα από ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο, καταπολεμώντας τα συμπτώματα μιας ουρολοίμωξης,που του ανέβασε υψηλό πυρετό, αναρρώνει -επιτέλους!- στο σπίτι του, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Την προηγούμενη Δευτέρα ο Τόλης Βοσκόπουλος πήρε εξιτήριο από το 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας, στο οποίο εισήχθη στις 23 Φεβρουαρίου, προκαλώντας νέα λαχτάρα στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και στους πάμπολλους θαυμαστές τους, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε και πάλι νοσηλευτεί για να του αφαιρεθεί όγκος από τον πνεύμονα.
Στο πλευρό του βρίσκεται η κόρη του Μαρία και, φυσικά, η σύζυγός του Αντζελα Γκερέκου, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει στην «Espresso» για το πρόβλημα της υγείας του, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι καλύτερα και η παραμονή του στο ΓΝΑ οφειλόταν στο ότι έπρεπε να ολοκληρώσει τον 20ήμερο κύκλο της ενδοφλέβιας αντιβίωσής του και δεν μπορούσε να γίνει στο σπίτι.
ΠΗΓΗ:enallaxnews.gr

Κα ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ:ΠΡΩΤΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Η κυβέρνηση είναι σταθερή στη θέση της και είναι έτοιμη να υλοποιήσει όσα προβλέπονται στη συμφωνία του Ιουλίου του 2015, τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο, δήλωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Κα Όλγα Γεροβασίλη για τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.
Όλα τα δημοσιονομικά μεγέθη δείχνουν ότι από τον Ιούλιο του 2015 η ελληνική οικονομία έχει πάει καλύτερα από τις προβλέψεις, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση αναμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, πριν από το Eurogroup.
«Η συμφωνία του Ιουλίου είναι σαφής: πρώτα η αξιολόγηση και μετά η συζήτηση για το χρέος», κατέληξε η Κα Γεροβασίλη.
ΠΗΓΗ:enallaxnews.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΝΤΣ,ΜΑΣΙΜΟ ΤΣΕΛΙΝΟ,ΠΡΟΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ:ΑΝ ΕΧΕΙΣ ..... ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΛΙΝΤΣ

Για μία ακόμα φορά ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, βρίσκεται στην επικαιρότητα.
Ο Ιταλός έχει τον τίτλο του «προπονητοφάγου», κάνοντας συνεχώς αλλαγές και τώρα ετοιμάζει να διώξει και τον Έβανς.
Και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Telegraph» τόνισε πως έστειλε μήνυμα στον Ζοσέ Μουρίνιο: «Του είπα, εάν είχες τα αρχ@@@@ θα έπρεπε να έρθεις να αναλάβεις την Λιντς. Φέρε την Λιντς στην Premier League και μετά το Champions League. Αυτό θα πει αρχ@@@@. Θέλεις να παίξεις μπάλα, έλα μαζί μου στην Λιντς.
Ο Μουρίνιο, όπως και άλλοι, θα πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του αν εξακολουθεί να είναι τεχνικός. Πώς το ανακαλύπτεις; Πηγαίνοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;», δήλωσε αρχικά ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι επικοινώνησε μαζί του ο Αντσελότι!
«Με κάλεσε ο Αντσελότι. Μάσιμο, φέρε την ομάδα στην Premier League και θα έρθω σε εσένα επειδή το μόνο μέρος που μου λείπει και θέλω να γυρίσω είναι η Αγγλία. Για μένα ένας καλός προπονητής πρέπει να αποδεικνύει πως είναι καλός προπονητής. Έλα εδώ και απόδειξέ το μου».
ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ,ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΑΓΚΑΝΙΕΛΟ!

Ο γνωστός μαφιόζος της Νάπολης, Ρομπέρτο Μαγκανιέλο, συνελήφθη ενώ έβλεπε ποδοσφαιρικό αγώνα στο κρησφύγετο του με την ερωμένη του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ ο καταζητούμενος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση ενώ το οίκημα είχαν περικυκλώσει πενήντα αστυνομικοί.
Ο Μαγκανιέλο, τριάντα τεσσάρων ετών, επικεφαλής της μαφιόζικης φατρίας των Μαρίνο, θεωρείται ένας από τους εκατό πιο επικίνδυνους καταζητούμενους στην Ιταλία.
Τον συνέλαβε αστυνομικός ντυμένος υπάλληλος εταιρίας ντελίβερι, ο οποίος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του μαφιόζου, στην Νάπολη, υποτίθεται για να παραδώσει πίτσα.
ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

ΤΟ ΚΥΜΙΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΡΑΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, τότε σίγουρα ακολουθείτε κάποια δίαιτα...
και ασκείστε όσο πιο τακτικά μπορείτε. Αλλά, υπάρχει ένα μυστικό κρυμμένο στο ντουλάπι της κουζίνας σας, το οποίο θα σας βοηθήσει περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε.

Αυτό το μπαχαρικό για πιο εύκολο αδυνάτισμα είναι το κύμινο! Έρευνα από το πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών Shahid Sadoughi στο Ιράν, έδειξε ότι το κύμινο όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει το άτομο να κάψει μέχρι και 3 φορές περισσότερο λίπος, αλλά μειώνει με φυσικό τρόπο το επίπεδο κακής χοληστερόλης στο αίμα.

Για τις ανάγκες της έρευνας οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 88 υπέρβαρων ή παχύσαρκων γυναικών που ήταν σε διαδικασία για αδυνάτισμα, τις οποίες χώρισαν σε 2 ομάδες. Και οι δύο ομάδες ακολούθησαν ισορροπημένη διατροφή και μείωσαν τις θερμίδες που κατανάλωναν καθημερινά κατά 500. Αλλά τα μέλη της 2ης ομάδας, εκτός από αυτό, είχαν οδηγία να καταναλώνουν 3γρ κύμινο ανακατεμένο μέσα σε 140γρ γιαούρτι καθημερινά (η 1η ομάδα έτρωγε το γιαούρτι σκέτο).

Διαπίστωσαν ότι μετά από 3 μήνες προσπάθειας για αδυνάτισμα, οι γυναίκες που κατανάλωναν και κύμινο έχασαν 3 φορές περισσότερο ποσοστό λίπους.

Επίσης, υπήρχαν και άλλα οφέλη. Τα μέλη της 2ης ομάδας μείωσαν κατά 23 μονάδες τα τριγλυκερίδια στο αίμα τους, ενώ οι γυναίκες στην 1η ομάδα μόλις 5 μονάδες. Το ίδιο συνέβη και με την “κακή” χοληστερόλη (LDL), η οποία μειώθηκε κατά μέσο όρο σχεδόν 10 μονάδες στα μέλη της 2ης ομάδας, έναντι μόλις 0,5 μονάδας στα μέλη της 1ης ομάδας.

ΠΗΓΗ:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ..ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Ελεύθερη θα είναι σήμερα 18/4 η είσοδος του κοινού σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μνημείων.

Όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Πολιτισμού, σήμερα Δευτέρα, θα είναι κατ’ εξαίρεση ανοιχτοί και με ελεύθερη είσοδο όλοι οι Αρχαιολογικοί Χώροι και τα Μνημεία και θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το κανονικό ωράριο λειτουργίας τους, εκτός από εκείνα που παραμένουν κλειστά κάθε Δευτέρα.
Φέτος, με την ευκαιρία της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, η Διεθνής Ημέρα Μνημείων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου, είναι αφιερωμένη στην αθλητική κληρονομιά, έπειτα από σχετική απόφαση του Διεθνούς Συμβουλίου Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS) και της UNESCO.
Η Διεθνής Ημέρα Μνημείων αποβλέπει στην ευαισθητοποίηση του κοινού στο σημαντικό θέμα της προστασίας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και γι αυτό κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο με πρωτοβουλία της UNESCO και του ICOMOS κάθε μορφής εκδηλώσεις..

ΠΗΓΗ:cnn.gr

ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ


Έπειτα από 30 μέρες κατάληψη, άνοιξε το πρωί της Δευτέρας η σιδηροδρομική γραμμή στον καταυλισμό της Ειδομένης.

Σε επιχείριση της αστυνομίας, νωρίς το πρωί, ζητήθηκε από τους πρόσφυγες να απομακρύνουν τις σκηνές που είχαν στήσει πάνω στις γραμμές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο των συνόρων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει ένταση και δημιουργία επεισοδίων.

ΠΗΓΗ:tanea.gr

ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 18 - 4 - 2016

Σήμερα εορτάζεται,Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Το ημερολόγιο επίσης,αναφέρει το εξής:Νεομάρτυρος Ιωάννου του ράπτου, Οσίων Ακακίου Κοσμά και Ευθυμίου.

ΠΗΓΗ:eortologio.net


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 18 - 4 - 2016

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.


Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και ζέστη, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ:meteo.gr