Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης;;;




Πυκνώνουν οι υποψίες της οικογένειας για τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου που έκοψε το νήμα της ζωής του τραγουδιστή.
Νέα βασανιστικά ερωτήματα έρχονται να ταλανίσουν και άλλο τη χαροκαμένη οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, οι υποψίες που έχουν οι γονείς του τραγουδιστή για τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου πυκνώνουν και πλέον οι δικοί του άνθρωποι εξετάζουν κάθε πιθανό σενάριο περιμένοντας τη στιγμή που η συνεπιβάτισσά του γιου τους, η Μυρσίνη Αρναούτη θα είναι σε θέσει να καταθέσει....
Υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες μαρτυρία που λέει ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν καθόταν στη θέση του οδηγού στο μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου.
Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, για την ακρίβεια ένας άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο τις πρώτες στιγμές μετά το μοιραίο για τον Παντελή Παντελίδη δυστύχημα ο οποίος ανέφερε ότι ο τραγουδιστής ήταν στην πλευρά του συνοδηγού και πως μόνο το ένα του πόδι ήταν στην πλευρά του οδηγού.
Η δε Φρόσω Κυριάκου έχει καταθέσει ότι στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η ίδια.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, κάποιοι υποστηρίζουν ότι είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το παράθυρο του οδηγού και με τον τρόπο αυτό υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να ήταν εκείνη η οδηγός του αυτοκινήτου.
Μόνο τα στοιχεία θα οδηγήσουν στο να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.


Πηγή: http:www.gossip-tv.gr

Πρόσφυγες με το σταγονόμετρο θα δέχεται πλέον η Σλοβενία


Η Λιουμπλιάνα θα δέχεται πλέον μόνο πρόσφυγες που σκοπεύουν να ζητήσουν άσυλο στη χώρα



Το υπουργείο Εσωτερικών της Σλοβενίας ανακοίνωσε σήμερα ότι από τα μεσάνυχτα θα περιορίσει τον αριθμό των μεταναστών που θα επιτρέπει να περνούν στη χώρα και θα δέχεται μόνο εκείνους που σκοπεύουν να ζητήσουν άσυλο στη Σλοβενία καθώς και ορισμένους άλλους για "ανθρωπιστικούς λόγους". Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η αποδοχή μεταναστών για ανθρωπιστικούς λόγους θα εξετάζεται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Αντιδρώντας στην απόφαση της Σλοβενίας, η Σερβία ανακοίνωσε αμέσως ότι θα εναρμονίσει την πολιτική της με εκείνην των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημειώνοντας ότι τα μέτρα που λαμβάνει η Λιουμπλιάνα σημαίνουν ότι "ο διάδρομος των Βαλκανίων για τους μετανάστες κλείνει". 


Πηγή: www.lifo.gr

Συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας σε ενέργεια, εμπόριο, τουρισμό και πρόσφυγες

Επικαιροποίηση της συμφωνίας για επανεισδοχή προσφύγων και σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας υπέγραψαν οι αντιπροσωπείες Ελλάδας-Τουρκίας σε τομείς όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η ενημέρωση, ο τουρισμός και οι συγκοινωνίες. Η συνάντηση είχε ιδιαίτερη σημασία μετά τη χτεσινή Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, στην οποία συμφωνήθηκε καταρχήν και η επανεισδοχή προσφύγων και μεταναστών από τα ελληνικά νησιά προς την Τουρκία. Οι δύο πολιτικοί συμφώνησαν στην ανανέωση και επικαιροποίηση της διμερούς συμφωνίας που έχουν εδώ και χρόνια Ελλάδα και Τουρκία για την επανεισδοχή στη γείτονα των παράτυπων μεταναστών. Αποφάσισαν, όπως είπαν, να υιοθετήσουν ένα πιο αποτελεσματικό σχέδιο, το οποίο θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στις ευρωπαϊκές αποφάσεις. Μετά την υπογραφή των συμφωνιών, στις δηλώσεις του για το προσφυγικό ο κ. Τσίπρας τόνισε:  «Η Ελλάδα και η Τουρκία δεν είναι ο λόγος που αντιμετωπίζει προβλήματα η Ευρώπη. Η Τουρκία φιλοξενεί 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες, η Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. Και οι δύο χώρες έχουν προσφέρει ζεστασιά και ανθρωπιά. Θα συνεχίσουμε να παράσχουμε ανθρωπιά και φιλοξενία στους κυνηγημένους όμως δε θα είναι οι χώρες μας που θα δεχθούν τη μόνιμη παραμονή όλων των προσφύγων. Για αυτό και προχωράμε στο πλαίσιο της Ε.Ε στην δημιουργία ενός νόμιμου μηχανισμού ροής προς την Ε.Ε. Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου επανεισδοχής είναι και ένα σαφές μήνυμα προς τους μετανάστες από τρίτες χώρες , όπως εκείνες της Βόρειας Αφρικής, πως δεν υπάρχει ούτε η πολιτική βούληση, ούτε η δυνατότητα να περάσουν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας». Ο κ. Νταβούτογλου τόνισε τη φιλία πως '"από 'δω και περά τα υπουργεία μας θα αποτελέσουν τη γέφυρα για καλύτερο μέλλον στις σχέσεις των δυο χωρών". 
"Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται τα έργα για τα ακτοπλοϊκά που θα συνδέουν Σμύρνη - Θεσσαλονίκη. Συνεχίζουν τα έργα για τα μεγάλης ταχείας τρένα για Κωνσταντινούπολη. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε το συντομότερο τις αεροπορικές πτήσεις Άγκυρας - Αθήνας.Οι τουριστικές σχέσεις των δυο χωρών να αποτελέσουν βασική στήριξη στις δυο χώρες. Εύχομαι στον τουριστικό τομέα να συνεχίστε η καλή συνεργασία. Μας συνδέει η θάλασσα. Δεχθήκαμε την πρόταση μιας συνάντησης στη Θεσσαλονίκη. Λόγω της οικονομικής κρίσης ευχόμαστε σε επίπεδο κεφαλαίων να συνεχιστούν οι επενδύσεις που κάνουν οι Τούρκοι στην  Ελλάδα και το αντίστροφο. Δουλεύουμε πολλά πρότζεκτ μαζί και χαιρόμαστε γι' αυτό. Ελπίζουμε για τις επόμενες γενιές να υπάρξουν βελτιώσεις για να βελτιωθούν οι σχέσεις μας όσον αφορά τα ιστορικά γεγονότα" είπε ο κ. Νταβούτογλου.
Για το προσφυγικό υπογράμμισε πως "στη συνάντηση στις Βρυξέλες -βρισκόμαστε πολύ συχνά με τον .κ. Τσίπρα- εξετάσαμε τα θέματα των παράτυπων μεταναστών. Ελλάδα και Τουρκία μοιράζονται την προσφυγική κρίση. Η Τουρκία άνοιξε τις πόρτες της και φιλοξενεί 2,7 εκατομμύρια Σύρους. Απαντάμε στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης και συμφωνούμε με ένα κοινό προσχέδιο. Η συνεργασία των δυο χωρών είναι πολύ σημαντική για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά στο Αιγαίο την προσφυγική κρίση και να μειώσουμε στο ελάχιστο τις δραματικές καταστάσεις στη θάλασσα στο Αιγαίο. Συζητήσαμε για το Αιγαίο και το κυπριακό".
Παράλληλα, πραγματοποιείται το Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στο οποίο συμμετέχουν 36 ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς, κυρίως από τους κλάδους του τουρισμού και των ακινήτων, των τροφίμων και ποτών, των κατασκευών και δομικών υλικών, των μεταφορών και logistics.
 Τι είπαν για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο και το casus beli
O Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ερωτήθηκε και για το ζήτημα του Casus Belli από πλευράς Τουρκίας και επεσήμανε ότι η απόφαση το 1996 ελήφθη ως απάντηση σε ελληνικές ενέργειες και κάλεσε τις δύο κυβερνήσεις να αποσύρουν αυτές τις αποφάσεις. Διευκρίνισε ωστόσο ότι οι εχθρικές πολιτικές πήγαν πίσω τις δύο χώρες και ότι η Τουρκία δεν έχει επιθετική στρατηγική απέναντι στην Ελλάδα. Ερωτηθείς για τις τουρκικές παραβάσεις στο Αιγαίο, ο κ. Νταβούτογλου τόνισε ότι «σημεία που για εσάς θεωρούνται παραβιάσεις, για εμάς δεν είναι παραβιάσεις». 
O κ. Τσίπρας όσον αφορά το Casus Belli έκανε λόγο για κατάλοιπο μιας άλλης εποχής και πως οι δύο χώρες σε μια σοβαρή διαφορά που έχουν για το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας υπάρχουν συνομιλίες για την ανεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης. Νωρίτερα στην αρχική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει πως επεσήμανε στον Τούρκο ομόλογο τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και την αύξηση των εμπλοκών το τελευταίο έτος και επεσήμανε πως αυτή η αύξηση δεν συνάδει με το καλό κλίμα φιλίας που έχουμε αναπτύξει.


Πηγή: http:www.cnn.gr




ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Η...ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΣΑΡΑΠΟΒΑ.

Η Διεθνής Ομοσπονδία ανακοίνωσε την τιμωρία της Ρωσίδας τενίστριας, η οποία ξεκινά στις 12 Μαρτίου και η διάρκειά της θα οριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα - Κινδυνεύει με αποκλεισμό έως και τέσσερα χρόνια




Από τη Δευτέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο ντόπινγκ με πρωταγωνίστρια της διάσημη τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, οι αντιδράσεις είναι αλυσιδωτές εναντίον της. Ο ένας μετά τον άλλον οι σπόνσορες την εγκαταλείπουν, γεγονός που σίγουρα θα της προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στη συνέχεια της καριέρας της. Ωστόσο, εμφανίστηκε η πρώτη χορηγός-εταιρεία της Ρωσίδας καλλονής, η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα αποσύρει τη στήριξή της. Πρόκειται για τη γαλλική φίρμα μεταλλικού νερού Evian, η οποία εδρεύει στην ομώνυμη πόλη.

Το σοκ είναι μεγάλο και... νωπό, γεγονός που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην κίνηση της Evian -εταιρεία αξιοποίησης μεταλλικού νερού- να επιμείνει στην υποστήριξή της στη Μαρία Σαράποβα, τη στιγμή που κολοσσοί, όπως η ΝΙΚΕ, TAG Heuer και η Πόρσε, έσπευσαν να απεμπλακούν από τη χορηγία τους, ώστε να μην «χρεωθούν» και εκείνες τις συνέπειες της όλης ιστορίας.

Η Μαρία Σαράποβα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, με συνέπεια να ξεκινήσουν μία σειρά από αντιδράσεις εναντίον της. Υπολογίζεται, δε, ότι οι οικονομικές απώλειες που θα υποστεί η Ρωσίδα τενίστρια, θα ξεπεράσουν τα 70 εκατ. δολάρια.

Η Ρωσίδα τενίστρια βρήκε υποστήριξη και από τον υπουργό Αθλητισμού της Ρωσίας, Βιτάλι Μούτκο, ο οποίος τόνισε: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος για την Μαρία. Ελπίζω να την δω να αγωνίζεται και πάλι, είμαστε έτοιμοι να την υποστηρίξουμε. Ταξιδεύει από τουρνουά σε τουρνουά και έχει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα της, στην ομάδα της πρέπει να είναι εκείνοι που θα έχουν υπόψη τους αυτά τα ζητήματα».

Τα... καλά νέα ωστόσο, περιορίζονται στον έναν χορηγό και στη δήλωση συμπαράστασης του υπουργού. Διότι οι αντιδράσεις εναντίον της διάσημης αθλήτριας συνεχίζονται με αυξητική τάση. Με ανακοίνωσή της η εταιρεία του φαρμάκου το οποίο περιέχει την απαγορευμένη ουσία καταρρίπτει κάποιους από τους ισχυρισμούς της. Όπως επισημαίνει σε αυτή, η προτεινόμενη χρήση του φαρμάκου είναι για διάστημα μέχρι και έξι εβδομάδων. Η Ρωσίδα τόνισε χθες ότι λάμβανε το φάρμακο για δέκα χρόνια, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολύ μεγαλύτερο συγκριτικά με εκείνο που συστήνει η εταιρεία. Και μάλιστα, αυτό το έκανε μετά από σχετική εντολή του γιατρού της. Κάτι που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.

«Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, η θεραπεία μπορεί να κυμανθεί από τέσσερις μέχρι και έξι εβδομάδες, και μπορεί να επαναληφθεί για δύο ή τρεις φορές τον χρόνο. Μόνο οι γιατροί μπορούν να αξιολογήσουν την κατάσταση της υγείας του ασθενούς και να αποφασίσουν εάν αυτός μπορεί να λάβει το φάρμακο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα», αναφέρει. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, δε, πως η ουσία δεν μπορεί να βελτιώσει την απόδοση ενός αθλητή υψηλού επιπέδου, ίσα – ίσα που θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο.

Η δε Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανακοίνωσε την απόφασή της να τιμωρήσει τη Ρωσίδα τενίστρια. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα αφαιρεθούν όλες οι νίκες της μέσα στο 2016, θα αφαιρεθούν 430 βαθμοί από την κατάταξή της και θα αποκλειστεί για διάστημα το οποίο θα οριστεί τις επόμενες μέρες – μέχρι και τέσσερα χρόνια – ξεκινώντας από τις 12 Μαρτίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που έκανε η Μαρία Σαράποβα στην συνέντευξη Τύπου νωρίτερα, το Αντιντόπινγκ Πρόγραμμα του Τένις (TADP) επικυρώνει τα ακόλουθα:
- Στις 26 Ιανουαρίου 2016 η Μαρία Σαράποβα παρείχε δείγμα αντιντόπινγκ στο TADP στη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν.
- Το δείγμα αναλύθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ (WADA) σε διαπιστευμένο εργαστήριο, το οποίο ανίχνευσε την ουσία meldonium, η οποία είναι απαγορευμένη σύμφωνα με τον κώδικα της WADA και του TADP. 
-Σύμφωνα με το άρθρο 8.1.1 του TADP, η Μαρία Σαράποβα από τις  Μαρτίου έχει παραβεί τους κανονισμούς Αντιντόπινγκ. 
-Η Μαρία Σαράποβα παραδέχτηκε την παρουσία meldonium στο δείγμα που ελήφθη από τις 26 Ιανουρίου. 
-Από τη στιγμή που το meldonium δεν είναι εγκεκριμένη ουσία από τον WADA και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες θα ισχύσει ποινή αποκλεισμού από τις 12 Μαρτίου, ενώ το διάστημα αποκλεισμού θα ανακοινωθεί ανάλογα με την έκβαση της υπόθεσης».

ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Η ΓΣΕΕ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 9-3-16,ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΙΣ 15:00.

Η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αύριο, Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 3.00 το μεσημέρι, ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση και καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους να δώσουν δυναμικό και αγωνιστικό «παρών».
Η συνομοσπονδία διοργανώνει το αυριανό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας σε συνεργασία με συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς και όπως αναφέρεται στο κάλεσμα «όσο κυβέρνηση και δανειστές συνεχίζουν την άγρια πολιτική λιτότητας και περικοπής των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, καθήκον των συνδικάτων είναι να απεργούν, να διαμαρτύρονται, να διαδηλώνουν. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον των εργαζομένων που εκπροσωπεί, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, που βάλλεται από σκληρά και άδικα μέτρα, η ΓΣΕΕ έχει προειδοποιήσει με 48ωρη γενική απεργία, όταν και αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση στη Βουλή του απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου».
Πηγή:iefimerida.gr

Ο ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΟΡΑΣΗ!!


Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα για νέα γυαλιά, ή φακούς επαφής, επειδή η όρασή τους χειροτερεύει συν τω χρόνω. Σε γενικές γραμμές, τα γυαλιά και οι φακοί επαφής σας βοηθούν να βλέπετε καθαρά, αλλά δεν βελτιώνουν την όραση σας.

Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την όρασή σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον οφθαλμίατρο σας, διότι είναι πολύ καλύτερα για να διορθώσετε το πρόβλημα στην αρχή, παρά αργότερα.
Ευτυχώς, σύμφωνα με το iatropedia,υπάρχει μια φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την όρασή σας ή να την διατηρήσετε σε πολύ καλό επίπεδο για περισσότερα χρόνια.Το σαφράν είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά και προέρχεται από το αποξηραμένο στίγμα του λουλουδιού του κρόκου.
Μελέτες έχουν δείξει ότι ο κρόκος Κοζάνης θα μπορούσε να σταματήσει την τύφλωση και να συμβάλλει στην θεραπεία διαφόρων ασθενειών των ματιών. Επίσης, το σαφράν σε μορφή συμπληρώματος βελτιώνει την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας που εμφανίζεται συνήθως σε άτομα τρίτης ηλικίας και μπορεί να οδηγήσει σε μερική ή ολική τύφλωση. Αυτό το μπαχαρικό κοστίζει μέχρι και $800 ανά κιλό, ανάλογα με την ποιότητά του. Χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους: ως καρύκευμα τροφίμων, ως χρωστικός παράγοντας ή για τη θεραπεία περισσοτέρων από 90 ασθενειών.
Το σαφράν περιέχει πάρα πολλά αντιοξειδωτικά καροτενοειδή, κροκίνη και κροκετίνη, οι οποίες έχουν κυτταρικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες. Η κροκίνη έχει τη δυνατότητα να εμποδίσει τη δημιουργία υπεροξειδωμένων λιπιδίων.
Μελέτες έχουν δείξει ότι το συμπλήρωμα σαφράν (περίπου 20 mg ανά ημέρα με λήψη από το στόμα) που λαμβάνεται για περίοδο τριών μηνών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υγεία των ματιών σας. Επιπλέον, μια έρευνα που διεξήχθη σε ασθενείς που είχαν διαγνωστεί με πρώιμο στάδιο ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και στους οποίους δόθηκε συμπλήρωμα σαφράν, έδειξαν σημαντική βελτίωση στην λειτουργία του αμφιβληστροειδούς και της όρασής τους γενικότερα.
Η λήψη συμπληρωμάτων σαφράν είναι ένας φυσικός τρόπος για να επιβραδύνετε και να αποκαταστήσετε τη βλάβη που προκαλείται στην όραση από την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Ο κρόκος έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει άμεσα τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για τη ρύθμιση των λιπαρών οξέων της κυτταρικής μεμβράνης, η οποία ενισχύει τα κύτταρα της όρασης και τα κάνει πιο ανθεκτικά.

ΠΗΓΗ:xorisorianews.gr

Η πρώτη φωτογραφία «selfie» που τραβήχτηκε ποτέ, το σωτήριο έτος 1839.!



Η πρώτη φωτογραφία “selfie”, δηλαδή φωτογραφία που τράβηξε κάποιος τον εαυτό του, δεν είναι προϊόν των τελευταίων χρόνων. Δεν προέρχεται ούτε από τον 21ο αιώνα ούτε από τον 20ο.
Η αλήθεια είναι πως η πρώτη “selfie” τραβήχτηκε το 1839. Το μοντέλο και ταυτόχρονα φωτογράφος ονομαζόταν Ρόμπερτ Κορνήλιους. Πάθος τους ήταν η χημεία και η φωτογραφία, που τότε βρισκόταν σε πολύ πρώιμα στάδια εξέλιξης. Τον Οκτώβριο του 1839, ο Κορνήλιους εργαζόταν στην επιχείρηση της οικογένειάς του και στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολούνταν με την νταγκεροτυπία, όπως ονομαζόταν η πρώτη μέθοδος φωτογράφησης. Ο νεαρός Κορνήλιους επέλεξε να στήσει τη φωτογραφική μηχανή έξω από το κατάστημά του και για να γλιτώσει χρόνο, αποφάσισε να ποζάρει ο ίδιος μπροστά στο φακό, ώστε να ολοκληρώσει το πείραμά του. Έβγαλε λοιπόν το κάλυμμα του φακού, στάθηκε ακίνητος μπροστά στη μηχανή για μερικά λεπτά και έπειτα τρέχοντας, τοποθέτησε το κάλυμμα πίσω στο φακό. 
Το αποτέλεσμα ήταν η παραπάνω φωτογραφία που θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως μία επιτυχής “selfie”. Μάλιστα ο Κορνήλιους δεν αμέλησε να χρησιμοποιήσει και τα απαραίτητα φίλτρα, που έδωσαν στην εικόνα έναν αέρα “vintage”. Στο πίσω μέρος της φωτογραφίας, έγραψε: “Η πρώτη εικόνα φωτός που βγήκε ποτέ”. Το μόνο που του λείπει είναι ένα “hashtag”.... 

πηγή www.mixanitouxronou.gr

ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας, ενώ αργότερα θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας από ιδιωτικό πανεπιστήμιο

Έφτασε στην Σμύρνη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης και αυτή την ώρα συναντάται με τον τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Μάλιστα πριν λίγο οι δυο τους βγήκαν και μοίρασαν κόκκινα τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους που ήταν απέξω! Και όλα αυτά ενώ λίγες ώρες πριν είχε μπει «φίμωτρο» και διαχειριστής και στο πρακτορείο Cihan στα «πρότυπα» της Zaman!


Οι επαφές των δύο πρωθυπουργών συνεχίζονται λίγες μόνο ώρες μετά τις δραματικές διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες μεταξύ τηςΕυρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας, με επίκεντρο το προσφυγικό και τα ανταλλάγματα που θα λάβει η γειτονική χώρα για τη διαχείριση του προβλήματος και τον περιορισμό των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει  στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας όπου θα συζητήσει για τη βελτίωση της συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας σε πολλούς τομείς, αλλά και στη μεταναστευτική κρίση. 

Εκτός των συναντήσεων που θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, κατά την παραμονή του στην Σμύρνη θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας από ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Ήδη έχει σχεδιαστεί τελετή στο πανεπιστήμιο «İzmir Ekonomi Üniversitesi» το οποίο είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και ανήκει στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης. Η τελετή, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα. 

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, οι υφυπουργοί ίας, Σ. Κρετσος που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό επισκέφθηκαν τον ιερό ναό της Αγίας Φωτεινής στην Σμύρνη, όπου τους ξενάγησε ο πάτερ Κύριλλος Σύκης, ο οποίος τους μίλησε για την ιστορία του ναού και την ιστορία της ελληνικής κοινότητας.



Το ενδιαφέρον που  έχει η Αθήνα και ευελπιστεί οτι θα γίνουν ουσιαστικά βήματα προόδου και θα ολοκληρωθεί σύντομα το πλαίσιο της δράσης, είναι η συμφωνία μεταξύ και των δυο χωρών, αλλά και γενικότερα μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας για την επανεισδοχή των προσφύγων μεταναστών. Φυσικά η Αθήνα αναμένει καλή θέληση από πλευράς Άγκυρας και για το θέμα της εμπλοκής του ΝΑΤΟ, ώστε αυτό να μην μετατραπεί σε διμερές πρόβλημα, που θα ανοίξει την πόρτα σε τουρκικές διεκδικήσεις και σε "γκριζάρισμα" μεγάλων περιοχών του Αιγαίου. Η ελληνική διπλωματία είναι ιδιαίτερη προβληματισμένη από την "ορμή" που επιδεικνύει η τουρκική πλευρά, σχετικά με κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, ιδίως μετά τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε πρόσφατα μέσα στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών και ενώπιον του Νίκου Κοτζιά, ο τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου σχετικά με το πώς θα πρέπει να βλέπουν οι νατοϊκές δυνάμεις αποτροπής των προσφυγικών ροών τα θέματα της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο.

Πάντως, τη σημασία του συμβουλίου της Σμύρνης την αποδέχονται και οι Ευρωπαίοι. Είναι χαρακτηριστικό οτι ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας και προεδρεύοντα του Συμβουλίου Μ. Ρούτε, για την πραγματοποίηση του ελληνοτουρκικού συμβουλίου, με τον τελευταίο να χαρακτηρίζει ιδιαίτερα σημαντική την συνάντηση της Σμύρνης και μάλιστα να τονίζει στον Έλληνα ομόλογό του ότι στην συνάντηση αυτή εκπροσωπεί, όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την ΕΕ.


ΠΗΓΗ PROTOTHEMA.GR

Οι χορηγοί εγκαταλείπουν τη Σαράποβα μετά την ομολογία περί ντόπινγκ

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό συνεχίζει να προκαλεί η δημόσια παραδοχή της Μαρίας Σαράποβα πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του αυστραλιανού όπεν. 

 Η διάσημη τενίστρια αποκάλυψε πως επί 10 χρόνια έπαιρνε το αντι-ισχαιμικό φάρμακο «Mildronate» το οποίο της είχε συστήσει ο γιατρός της και είπε ότι έκανε χρήση για πρώτη φορά το 2006 μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.   Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου και ένας - ένας οι διάσημοι χορηγοί της Ρωσίδας τενίστριας διακόπτουν τα συμβόλαια τους ή ανακοινώνουν πως θα επανεξετάσουν τη συμφωνία που έχουν μαζί της.   Πρώτoς, ήταν ο βασικός χορηγός της αθλήτριας, η Nike που λίγο μετά τη συνέντευξη τύπου της Σαράποβα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως διακόπτει τη συνεργασία μαζί της ωσότου ολοκληρωθεί η έρευνα. «Λυπούμαστε και νιώθουμε έκπληξη για τα νέα που αφορούν τη Μαρία Σαράποβα. Αποφασίσαμε να διακόψουμε προσωρινά τη συνεργασίας μας μαζί της, όσο συνεχίζεται η έρευνα. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξή της», αναφέρει η αθλητική εταιρεία στην ανακοίνωσή της.  

Όπως υποστηρίζει το Business Insider, το συμβόλαιο της Ρωσίδας αθλήτριας με τη συγκεκριμένη εταιρεία αγγίζει τα 12, 5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.   Λίγο αργότερα και η γνωστή Ελβετική εταιρεία ρολογιών «TAG Heuer» ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με την 28χρονη τενίστρια.   Η Σαράποβα έχει συμβόλαια με πάρα πολλούς χορηγούς, μεταξύ άλλων η Avon, η Evian και η Posche, ενώ σύμφωνα με το Forbes είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα αθλήτρια στον κόσμο με συνολικές, ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 29,7 εκατομμύρια δολάρια.   Μένει να δούμε και την αντίδραση των υπόλοιπων χορηγών της διάσημης τενίστριας

Πηγή: www.lifo.gr

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ,ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8-3-2016!!

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στη Θράκη, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο, περιμένουμε την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016. Στην Θράκη είναι πιθανό να εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και στα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους έως σχεδόν μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και βελτίωση από το απόγευμα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΠΗΓΗ:meteo.gr

ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 17-18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Μέχρι την Σύνοδο Κορυφής στις 17-18 Μαρτίου, πρέπει να οριστικοποιηθεί το νέο σχέδιο δράσης Ε.Ε- Τουρκίας, η οποία αναδείχθηκε στον βασικό νικητή των χθεσινών, πολύωρων διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες. Αιφνιδιάζοντας τους ομολόγους της, η Αγκυρα μάλλον κατάφερε να διπλασιάσει την χρηματοδότηση της από την ΕΕ αλλά και να επιταχύνει τις ενταξιακές της διαδικασίες. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Α. Νταβούτογλου ήρθε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με νέα αίτήματα τα οποία  θα πρέπει μέσα στις επόμενες 10 μέρες να έχουν τελειοποιηθεί και οριστικοποιηθεί. Ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Τουσκ θα πρέπει μέσα από διαβουλεύσεις με τα κράτη μέλη να έχει συγκεκριμενοποιήσει το παρακάτω σχέδιο δράσης που πήρε το αρχικό πράσινο φως από τους 28 ηγέτες και τον Τούρκο Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από  πολύωρες διαπραγματεύσεις.
Συγκεκριμένα:
  • όλοι οι μετανάστες που θα περνάνε από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά θα επιστρέφονται στην Τουρκία με το κόστος καλυμμένο από την ΕΕ.
     
  • στην μετεγκατάσταση, κάθε Σύρος που θα επιστρέφεται στην Τουρκία από τα ελληνικά νησιά, ένας άλλος Σύρος θα στέλνεται από την Τουρκία στην ΕΕ.
     
  • επιτάχυνση της εφαρμογής της απελευθέρωσης των ταξιδιωτικών θεωρήσεων το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
     
  • να επιταχυνθεί η εκταμίευσης των 3 δισ που έχουν αποφασιστεί ώστε να ξεκινήσει η χρηματοδότηση των πρώτων έργων πριν τον Μάρτιο και να αποφασιστεί η περαιτέρω χρηματοδότηση του Ταμείου για τους Σύρους πρόσφυγες στην Τουρκία
     
  • προετοιμασία του ανοίγματος νέων κεφαλαίων στις ενταξιακές συζητήσεις όσο το δυνατό συντομότερο, βασισμένο στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής του περασμένου Οκτωβρίου
     
  • να συνεργαστούν με την Τουρκία έτσι ώστε να βελτιωθούν οι ανθρωπιστικές συνθήκες μέσα στην Συρία που θα επέτρεπαν στον πληθυσμό να ζει σε πιο ασφαλής περιοχές.
Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο τα δύο βασικά σημεία “αγκάθια” που θα πρέπει να έχουν λυθεί μέχρι την επόμενη Σύνοδο είναι να καθοριστεί το ποσό της περαιτέρω χρηματοδότησης και το άνοιγμα των διαπραγματευτικών κεφαλαίων.
Η Τουρκία επιμένει σε περαιτέρω 3 δισ που θα δοθούν από το 2018 με τον κ Νταβούτογλου να τονίζει πολλές φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ότι τα χρήματα αυτά δεν θα πάνε στην Τουρκία αλλά στους Σύρους πρόσφυγες και ότι η Τουρκία αυτή την στιγμή έχει δαπανήσει ήδη 10 δισ δολάρια για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
Το δεύτερο αγκάθι είναι το θέμα του ανοίγματος των διαπραγματευτικών κεφαλαίων καθώς μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα πρέπει να έχουν καθοριστεί  ποια είναι αυτά και υπο ποιες προϋποθέσεις. Αυτά που ζητάει η Άγκυρα είναι τα πέντε που έχει μπλοκάρει η Λευκωσία από το 2005. Από την πλευρά της Λευκωσίας κατέστη σαφές ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτό το αίτημα για άνοιγμα κεφαλαίων αν προηγουμένως η Τουρκία δεν τηρήσει τις υποχρεώσεις της έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας π.χ το άνοιγμα των Τουρκικών λιμένων και αεροδρομίων για Κυπριακά σκάφη και αεροσκάφη.
ΠΗΓΗ:kathimerini.gr
Έντυπη

Η 8η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!!

Η Παγκόσμια Ημέρα τηςΓυναίκας (International Women's Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.Η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και υιοθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα από τη Σοσιαλιστική Διεθνή.
Μετά την επικράτηση της Οκτωβριανής Επανάστασης στη Ρωσία, η φεμινίστρια Αλεξάνδρα Κολοντάι έπεισε τον Λένιν να καθιερώσει την 8η Μαρτίου ως επίσημη αργία. Γρήγορα, όμως, η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας έχασε το πολιτικό της υπόβαθρο και εορτάζεται ως έκφραση συμπαθείας των ανδρών προς τις γυναίκες, με προσφορά λουλουδιών και δώρων.
Η άνοδος του φεμινιστικού κινήματος στη Δύση τη δεκαετία του '60 αναζωογόνησε τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, που από το 1975 διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με αιχμή του δόρατος την ανάδειξη των γυναικείων προβλημάτων και δικαιωμάτων.



ΠΗΓΗ:sansimera.gr

Ολοκληρώθηκε χωρίς οριστική συμφωνία η Σύνοδος Κορυφής για το προσφυγικό


Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης η μαραθώνια Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε με την Τουρκία στις Βρυξέλλες, χωρίς να υπάρξει οριστική συμφωνία. Η Σύνοδος των «28» ηγετών ξεκίνησε ξανά μετά τα μεσάνυχτα, με μια αναθεωρημένη πρόταση στο τραπέζι, Nωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν άσκησε βέτο στο σχέδιο-κλειδί για απευθείας μετεγκατάσταση αιτούντων άσυλο από την Τουρκία.



Πηγή: http:www.skai.gr

Συγκλονίζει ιταλικό σκίτσο για την Ελλάδα!!!




«Μετανάστες στην Ευρώπη των τειχών. Μόνο η Ελλάδα έχει τα χέρια ανοιχτά». Με αυτό το σκίτσο σχολιάζει το ιταλικό έντυπο «Il Fatto Quotidiano» το Προσφυγικό.
ΠΗΓΗ  www.koutipandoras.gr

Γιορτάζουν σήμερα



 Τρι 08 Μαρ 16 


 Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα 






ΠΗΓΗ   www.eortologio.gr

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK


Οι Αρχές ασφαλείας προτρέπουν τους πολίτες τους να μην δημοσιοποιούν τα πέντε πιο κάτω στοιχεία – πληροφορίες.


Μέσω διαδικτύου είναι πολύ πιθανόν, αν δεν γνωρίζουμε κάποιους βασικούς κανόνες, να πέσουμε θύματα επιτήδειων. Γι αυτό το λόγο οι Αρχές προειδοποιούν και κατηγοριοποιούν ποια πέντε στοιχεία δεν πρέπει ποτέ να δημοσιεύουμε στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Facebook:
1.Ημερομηνία Γέννησης
Είναι προφανές ότι ο κάθε ένας χαίρεται όταν βλέπει τον «τοίχο» του στο Facebook να γεμίζει από ευχές γενεθλίων.
Αλλά την ίδια χαρά αισθάνονται και διάφοροι επιτήδειοι. Γιατί; Διότι η Ημερομηνία Γέννησής σας μαζί με το Ονοματεπώνυμό σας και μαζί με μια Φωτογραφία σας στο προφίλ, είναι αρκετά για να γίνει πλαστογράφηση Δελτίου Ταυτότητας, Άδειας Οδηγού και ακόμη Διαβατηρίου. Συνεπώς… Happy Birthday; Ή μήπως όχι.
2.Οικογενειακή Κατάσταση
Η λέξη «Single» από μόνη της λειτουργεί ως «πόλος έλξης» για τους εγκληματίες. Όταν μάλιστα αλλάζετε την «Οικογενειακή σας Κατάσταση» από «Παντρεμένος/η» σε «Ελεύθερο/η», αυτομάτως όσοι παρακολουθούν το προφίλ σας έχοντας άλλα κίνητρα, αντιλαμβάνονται ότι είστε σε «ευάλωτη θέση» και κυρίως ότι πλέον «είστε μόνη στο σπίτι».
3.«Που βρίσκομαι»
Το να δημοσιοποιείτε την κάθε σας κίνηση, και το που βρίσκεστε ή με το να «ανεβάζετε» φωτογραφίες από τις διακοπές όπου βρίσκεστε δίδοντας παράλληλα πληροφορίες για τον χρόνο επιστροφή σας είναι ό,τι καλύτερο για τους εγκληματίες. Εσείς μαζεύετε like και αυτοί χρήσιμες πληροφορίες.
«Μόνος/η στο σπίτι»
4.Το να «ποστάρετε» στο Facebook ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «είστε μόνος/η στο σπίτι», είναι από τα χειρότερα λάθη. Συνήθως αυτό συμβαίνει με τις νεαρότερες ηλικίες αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει και για τους ενήλικες.
5.Φωτογραφίες των παιδιών σας
Ίσως το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να πράξει κάποιος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι να ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του. Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι. Διαβάστε τους 3 κινδύνους, οι οποίοι βάσει στοιχείων είναι οι πιθανότεροι να συμβούν:
Αρχικώς η συλλογή πληροφοριών για τα παιδιά σας. Εταιρείες εξειδικεύονται στο «φακέλωμα», όπου δηλαδή συλλέγουν την κάθε πληροφορία που ανεβαίνει στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα, όσο και εάν σας φαίνεται παράξενο, στο μέλλον, για το παιδί σας να διατηρούν ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό αρχείο από την ημέρα γέννησης του με φωτογραφίες, στοιχεία και άλλο υλικό.
Επιπλέον, κάθε φωτογραφία παιδιού στο Facebook και γενικότερα στο διαδίκτυο είναι υποψήφια για εκμετάλλευση από κυκλώματα παιδεραστίας.Παράλληλα, κάθε φωτογραφία παιδιού που ανεβαίνει είναι υποψήφια να υποστεί τεχνική επεξεργασία με ειδικά προγράμματα ώστε το παιδί να εμφανίζεται γυμνό σε παράνομες ιστοσελίδες παιδεραστίας.
ΠΗΓΗ  hellasforce.com