Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΞΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ

Στην προκήρυξη 24άωρης απεργίας για την ερχόμενη Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, προχώρησε η Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, επιδιώκοντας να αποτρέψει την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας και ενδεχόμενη εκχώρηση ενός δημόσιου κοινωνικού αγαθού, όπως είναι το νερό.
Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το ΔΣ της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, αποφασίστηκε ομόφωνα η συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση, την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου που προβλέπει την υπαγωγή της ΕΥΔΑΠ και άλλων ΔΕΚΟ στο υπερ-ταμείο.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία θα υπάρξουν μια σειρά κινητοποιήσεων που ξεκινούν σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και κορυφώνονται με την 24άωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη.
Πιο συγκεκριμένα: Σήμερα, Κυριακή,  25-9-2016 και ώρα 18:00 στον Κινηματογράφο Δεξαμενή (Πλατεία Δεξαμενής Κολωνάκι) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και συνάντηση με φορείς και κινήματα του νερού παρουσία των ΜΜΕ. 
Αύριο, Δευτέρα, 26-9-2016 θα πραγματοποιηθούν τρίωρες στάσεις εργασίας, 12:00-15:00 και 15:00-18:00 με συγκέντρωση των εργαζομένων στο κτίριο της Λαοδικείας-Ιλίσια στις 10:30. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή και θα επιδοθεί ψήφισμα στο Πρόεδρο της Βουλής.
ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΛΟΓΩ....ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, από τις 9:30 έως τις 14:00, στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του «8ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure».

Προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνουν στις εξής λεωφόρους και οδούς του δήμου Αθηναίων:
Λ. Βασ. Αμαλίας: σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.

Λ. Συγγρού: στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φραντζή και της Λ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Λ. Βασ. Σοφίας:
Στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της Λ. Βασ. Κων/νου (ΧΙΛΤΟΝ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Αλεξάνδρου (ΧΙΛΤΟΝ) και Ξενίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου (ΧΙΛΤΟΝ), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου, και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την Λ. Βασ. Κων/νου προς την Λ. Βασ. Αμαλίας.

Ριζάρη, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.
Αραβαντινού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.
Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λ. Βασ. Κων/νου.
Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ΠΗΓΗ:anonymoigr.blogspot.com