Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 62 ΕΤΩΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ

Σε ηλικία 62 ετών άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου.

Ο Αλέξανδρος Χαϊτογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν γιος του Νίκου Χαΐτογλου και αδελφός του Κώστα, με τον οποίο δημιούργησαν τον όμιλο εταιρειών Χαΐτογλου.

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους της βορειοελλαδικής βιομηχανίας, ναυαρχίδα του οποίου είναι η Χαΐτογλου ΑΒΕΕ που παράγει τον γνωστό «Μακεδονικό Χαλβά».

ΠΗΓΗ:in.gr

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα ανακοίνωσε για σήμερα Κυριακή η ΕΛΑΣ, λόγω της διεξαγωγής του νυχτερινού αγώνα δρόμου Lighting Up Athens 5km Run.

Πιο αναλυτικά, από τις 20:00 έως τις 23:00 θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:
- Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της Πλ. Συντάγματος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
- Λ. Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
- Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
- Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
- Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού.
- Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
- Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β. Αλεξάνδρου και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Κόσμο και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
- Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ερατοσθένους και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
- Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Πεσμαζόγλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
- Πεσμαζόγλου, σε όλο το μήκος της.
- Ριζάρη, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βας. Σοφίας και Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
- Μελεάγρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.
- Κλεάνθους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λ. Βασ. Κων/νου.
- Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας.
- Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Β Βουλιαγμένης και Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παναθηναϊκό στάδιο και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
ΠHΓΗ:cnn.gr

ΨΑΛΙΔΙ 13ου ΚΑΙ 14ου ΜΙΣΘΟΥ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Σύμφωνα με πηγές η κυβέρνηση θα κληθεί να αποδεχθεί και να υλοποιήσει τα μέτρα αυτά, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, για να απελευθερωθεί η επόμενη δόση του φθινοπώρου.

Νέες αλλαγές στην αγορά εργασίας αναμένονται από το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η ενσωμάτωση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα στους 12 μηνιαίους μισθούς, για όλους τους εργαζόμενους,πλήρη αναδιάρθρωση της λειτουργίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς και αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τον τρόπο λήψης της απόφασης των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κυβέρνηση θα κληθεί να αποδεχθεί και να υλοποιήσει τα μέτρα αυτά, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, για να απελευθερωθεί η επόμενη δόση του φθινοπώρου.

ΠΗΓΗ:skai.gr

Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 5 - 6 - 2016

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. 

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στην ήπειρο και τη δυτική στερεά στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 η 4 και στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου. 


ΠΗΓΗ:diadoseto.blogspot.gr