Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΓΕΜΑΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΛΕΟΝ, Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

Ευρωπαϊκό, Άμστερνταμ: Οι δηλώσεις της μετά την κατάκτηση του χάλκινου.
Όπως και μετά τον αγώνα στο Πόρτλαντ έτσι και στο Άμστερνταμ η Βούλα Παπαχρήστου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με ένα πλατύ χαμόγελο. Η ελληνίδα αθλήτρια κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση και να πετύχει το στόχο της, που ήταν ένα μετάλλιο, το οποίο μάλιστα την καθιέρωσε ως μία από τις κορυφαίες αυτή τη στιγμή αθλήτριες του αγωνίσματος.
«Ήταν πολύ καλός αγώνας. Ολοκλήρωσα με έξι άλματα πάνω από τα 14,00 μ. και κατάφερα στην έκτη μου προσπάθεια να αντιδράσω, κάτι που δε έκανα εύκολα στο παρελθόν. Είχα τη φυσική κατάσταση να αντέξω αυτόν τον αγώνα και βέβαια τη θέληση. Είμαι πολύ καλά και θα μπορούσα να είχα κάνει μια μεγάλη επίδοση»,είπε η Βούλα Παπαχρήστου και συμπλήρωσε:
«Προσπάθησα στη διάρκεια του αγώνα να χειριστώ τις συνθήκες και περισσότερο τον αέρα που άλλαζε συνεχώς. Πλέον έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό μου και σε αυτό έχουν βοηθήσει οι αγώνες που έχω κάνει. Δεν πίστεψα πως με το 14,45 μ. είχα εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο, σε κάθε προσπάθεια κυνήγαγα το κάτι παραπάνω. Τελικά αυτό που βγήκε δεν ήταν αρκετό για να μου δώσει την πρώτη θέση. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση και για το γεγονός ότι μέσα σε έξι μήνες κατέκτησα δύο μετάλλια».
Η Παπαχρήστου απόλαυσε και την εμπειρία της απονομής. «Ήταν πραγματικά πολύ όμορφα και η εμπειρία και το μέρος. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε μπροστά μας τους Ολυμπιακούς Αγώνες», κατέληξε.
ΠΗΓΗ:spoorts.gr

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 - 7 - 2016

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στην ηπειρωτική χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που τοπικά τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στη νησιωτική χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς, στην κεντρική από 19 έως 34, στη νότια από 18 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 36 και στην Κρήτη από 21 έως 30. Στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 έως 4 βαθμούς υψηλότερη.
Στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι και βορειοανατολικοί άνεμοι 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί άνεμοι 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός και μόνο στα γύρω ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στις ανατολικές ακτές έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα όρεινα του νομού, όπου και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.

ΠΗΓΗ:meteo.gr