Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκπτωση 100 ευρώ στον λογαριασμό της ΔΕΗ - Δείτε αν είστε στους δικαιούχους!


Στήριξη πολιτών από την Περιφέρεια και τη ΔΕΗ
Προγραμματική Σύμβαση για παροχή επιδότησης συνολικού κόστους 2.800.000 ευρώ, για το 2016, σε πολίτες που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου(ΚΟΤ), στην Περιφέρεια Αττικής, συνυπέγραψε η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου με τον γενικό διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ, Λάζαρο Καραλάζο.
AdTech Ad
Ειδικότερα, κάθε οικιακός καταναλωτής στην Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος είναι δικαιούχος ΚΟΤ, έχει υπογράψει με τη ΔΕΗ συμφωνία διακανονισμού και την τηρεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, δικαιούται από την Περιφέρεια Αττικής επιδότηση ίση με το εφάπαξ ποσό των 100 ευρώ στον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ.
Μετά τον προσδιορισμό των καταναλωτών που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καθ' έκαστη ημερομηνία αναφοράς, η ΔΕΗ ενημερώνει την Περιφέρεια Αττικής για τη δαπάνη.
Η δε Περιφέρεια Αττικής καταβάλλει στη ΔΕΗ το αντίστοιχο ποσό. Εν συνεχεία η ΔΕΗ, εντός ενός μηνός πιστώνει με το ποσό των 100 ευρώ το λογαριασμό όλων των καταναλωτών, που πληρούν τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις.

Πηγη greecedailynews.blogspot.gr

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ...ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ


Τους δανειστές πήγαιναν να συναντήσουν οι Τσακαλώτος και Σταθάκης την περασμένη Τετάρτη στο Hilton πάνω στην Δέσποινα Μοιραράκη έπεσαν, η οποία, μάλιστα, τους έβαλε και τις... φωνές! 
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Υπουργός Οικονομικών και ο Υπουργός Οικονομίας αιφνιδιάστηκαν από την κυρία Μοιραράκη, η οποία έτρεξε προς το μέρος τους και τους φώναξε: “Τελειώνετε επιτέλους με τις διαπραγματεύσεις, μας σπάσατε τα νεύρα”.
Οι δύο Υπουργοί την κοίταξαν με έκπληξη, αλλά δεν άνοιξαν μαζί της συζήτηση, αν και η “βασίλισσα της μπουχάρας” επέμενε.
Να σημειωθεί ότι η Δέσποινα Μοιραράκη βρισκόταν στο Χίλτον, καθώς είναι η περίοδος που κάνει παζάρι από χαλιά.
ΠΗΓΗ:iefimerida.gr

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΗΞΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ


Χωρίς τελική συμφωνία ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 7 το πρωί οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές που ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Κυριακής.

Μετά από κάτι περισσότερο από 9 ώρες διαπραγματεύσεων οι υπουργοί της κυβέρνησης αποχώρησαν από το Χίλτον με τον Κο Γιώργο Σταθάκη να εκτιμά ότι το μόνο που φαίνεται να έχει κλειδώσει είναι το φορολογικό.
Την εικόνα αυτή επιβεβαίωσε και ο Υπουργός Οικονομικών Κος Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος δήλωσε ότι υπήρξε συμφωνία για το αφορολόγητο στα 9.100 ευρώ.

Αντίθετα ανοιχτό φαίνεται να είναι ακόμα το θέμα των «κόκκινων» δανείων» με τον Κο Τσακαλώτο να μιλά για «2-3 ανοιχτά θέματα» και να μην δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια είναι αυτά.


ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 - 4 - 2016

Σήμερα Δευτέρα, 11 Απριλίου γιορτάζουν οι: Αντίπας, Αντύπας,ΑΝΤΥΠΑΣ


ΠΗΓΗ:giortazei.gr

ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 - 4 - 2016!!


Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας με εντονότερα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, αλλά και σταδιακή βελτίωση του καιρού μέχρι το βράδυ σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, με εξαίρεση τα δυτικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι, στο Κεντρικό Αιγαίο δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Άστατο καιρό με πιθανότητα πρόσκαιρων σποραδικών βροχών ή καταιγίδων και από τις απογευματινές ώρες ηλιοφάνεια, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ και στο Σαρωνικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το πρωί και πολύ καλές καιρικές συνθήκες από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

ΠΗΓΗ:meteo.gr