Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο Κος ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών,Κος Τρύφωνας Αλεξιάδης, προανήγγειλε την παράταση λόγω των προβλημάτων που έχουν ανακύψει από την αποχή των δικηγόρων 

Απόφαση που θα παρατείνει την υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης έως το τέλος Ιουνίου προανήγγειλε στη Βουλή ο Κος Τρύφωνας Αλεξιάδης

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικό με το πρόβλημα που έχει ανακύψει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν εισπράττουν μισθώματα και λόγω αποχής των δικηγόρων δεν μπορούν να υποβάλλουν τις σχετικές αγωγές για να εξαιρεθούν τα ανείσπρακτα ποσά από το πραγματικό τους εισόδημα είπε:

«Δώσαμε μια λύση η οποία προέβλεπε ότι εφόσον έως την προθεσμία υποβολής της ετήσιας δήλωσης φορολογίας έχει εκδοθεί σε βάρος του μισθωτή διαταγή πληρωμής ή διαταγής απόδοσης χρήσης μισθίου ή δικαστική απόφαση αποβολής ή επιδίκαση μισθωμάτων ή έχει ασκηθεί εναντίον του μισθωτή αγωγή αποβολής ή επιδίκασης μισθωμάτων, δεν θα έχει καμία φορολογική υποχρέωση αυτός που έχει το ακίνητο και το νοικιάζει και δεν εισέπραξε ενοίκια ή δεν εισέπραξε συνολικά ενοίκια για το ποσό εκείνο που δεν εισέπραξε τα ενοίκια. Όμως, δυστυχώς, αυτός ο σχεδιασμός που είχαμε δεν μπόρεσε να προχωρήσει, διότι προέκυψε η αποχή των δικηγόρων» για να προσθέσει πως «Οι λύσεις που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή είναι να παρατείνουμε σίγουρα τις προθεσμίες γι’ αυτές τις περιπτώσεις μέχρι να λυθεί η αποχή των δικηγόρων, η οποία ελπίζουμε να λυθεί άμεσα. Εάν διαπιστώσουμε ότι δεν λειτουργεί αυτό το πράγμα, θα δούμε το πώς θα μπορέσουν να δηλώσουν τα ανείσπρακτα ενοίκια τους χωρίς να φορολογηθούν και αυτά.  Ούτως ή άλλως, το Υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει και θα εκδοθεί σήμερα ή αύριο η σχετική απόφαση... Με αυτή την απόφαση, λοιπόν, θα πάνε όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις σε σχέση με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος στο τέλος Ιουνίου».


ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!


Τελικά κάποιοι κατάφεραν και ποινικοποίησαν την Ελληνική Σημαία.
Αυτή, για την οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους.Επισήμως είμαστε κράτος υπό κατοχή κι απαγορεύτηκαν τα σύμβολά μας?

Χθές το απόγευμα, μια παρέα φίλων στην Ηγουμενίτσα, αποφάσισαν να ζωγραφίσουν την Ελληνική Σημαία στην επιφάνεια ενός παλιού υδραγωγείου, στην περιοχή Αμπέλια.

Ένα υδραγωγείο το οποίο ήταν ζωγραφισμένο με οπαδικά συνθήματα και βρισιές.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που θα περίμεναν.

Μετά από ανώνυμη καταγγελία, στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν τα 6 άτομα της παρέας και τα οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η κατηγορία: Φθορά ξένης περιουσίας.

Φθορά η Ελληνική Σημαία;
Ποιά ξένη περιουσία; Δεν είναι η δημοτική περιουσία και δική μας;

Τελικά αυτό που ενόχλησε κάποιους είναι η ίδια η Ελληνική Σημαία και όχι η φθορά του υδραγωγείου..

ΠΗΓΗ:thespro.gr



Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Μ


Σε απεργιακούς ρυθμούς θα κινηθεί σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου η χώρα, καθώς πραγματοποιείται η 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν εκτός των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δάσκαλοι και καθηγητές (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ),ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, μηχανικοί, διοικητικού υπάλληλοι του ΕΚΠΑ, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δικηγόροι, ενώ στην απεργία συμμετέχει και η ΕΣΗΕΑ αρχίζοντας από τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης έως τις 06.00 π.μ. της Παρασκευής, 8 Απριλίου 2016.
Στη διάρκεια της απεργίας, η ΕΣΗΕΑ σε συνεννόηση με την ΠΟΣΠΕΡΤ επιτρέπουν τη μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τα ραδιόφωνα στις 13:15-13:30 και τη μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις 20:00-20:15.
Την ώρα των συγκεκριμένων μεταδόσεων θα μεταδίδουν απεργιακό δελτίο τα ειδησεογραφικά sites και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων (πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών), καθώς και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων .
Τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι προνοιακές δομές και το ΕΚΑΒ, θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας ενώ η AEGEAN και η Olympic Air ακυρώνουν και τροποποιούν πτήσεις τους λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, της ΟΣΥΠΑ καθώς και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ στην απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.
ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Ως αργά το βράδυ της Τετάρτης, κανένα σωματείο από εκείνα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς δεν είχε ανακοινώσει κάποια απόφαση για συμμετοχή στην απεργία (καθώς ανήκουν στη δύναμη της ΓΣΕΕ και όχι της ΑΔΕΔΥ) και ως εκ τούτου θα κινηθούν κανονικά χωρίς διακοπές.
ΠΗΓΗ:madata.gr

ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 7 - 4 - 2016

Σήμερα,Πέμπτη 7 Απριλίου,δεν υπάρχει κάποια γνωστή εορτή..

Είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας..

Καλή υγεία σε όλους μας!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BLOG

O KAIΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 7 - 4 - 2016

Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες από τις μεσημεριανές ώρες και από τα δυτικά θα πυκνώσουν, αυξημένη υγρασία και έντονη μεταφορά σκόνης από τις απογευματινές κυρίως ώρες στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, περιμένουμε την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι σε αρκετές περιοχές περιορισμένη και θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες, ενώ αργά το βράδυ ενδέχεται να βρέξει τοπικά στα νοτιότερα τμήματα της χώρας
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν, αυξημένη υγρασία, και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Τη νύχτα προς Παρασκευή θα ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες και τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΠΗΓΗ:meteo.gr