Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

H AΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΗ ΨΗΦΟΣ ...ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Mε ποσοστό 3,5 μονάδων προηγείτα η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου, με ποσοστό 20,8%, έναντι 17,3% του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας Κάπα Reasearch για «Το Βήμα της Κυριακής», με τους πολίτες να κρατούν όμως εμφανείς αποστάσεις από τα δύο μεγάλα κόμματα.

Συγκεκριμένα, η έρευνα μετρά τη δύναμη των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου ως εξής (σε παρένθεση τα ποσοστά με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου): ΣΥΡΙΖΑ 17,3% (25,6%), ΝΔ 20,8% (30,8%), Χρυσή Αυγή 5,9% (8,7%), ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 5% (7,4%), ΚΚΕ 5,1% (7,5%), Ποτάμι 2% (3%), ΑΝΕΛ 2,3% (3,4%), Ένωση Κεντρώων 3,1% (4,6%), Λαϊκή Ενότητα 1,2% (1,8%), Εθνική Ενότητα/ΛΑΟΣ 1,1% (1,6%), Πλεύση Ελευθερίας 2,2% (3,2%), Αλλο Κόμμα 1,6% (2,4%).
Η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται στα πολύ υψηλά επίπεδα του 32,4%, ενώ συνολικά 42,8% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι σκέφτονται να αλλάξουν την ψήφο τους, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές.

Ο συσχετισμός δύναμης των δύο κομμάτων, δε, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, βρίσκεται στα επίπεδα του Μαΐου του 2012. Τα δεδομένα, ωστόσο, μπορούν να ανατραπούν, καθώς η αδιευκρίνιστη ψήφος αφήνει μεγάλη περιθώρια για τη διαμόφωση ενός διαφορετικού πολιτικού τοπίου.

Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι, στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται ελαφρώς του Αλέξη Τσίπρα (29,1% έναντι 28%), η πλειοψηφία (39,7%) απαντά «κανένας από τους δύο».

Παράλληλα, ο αρχηγός της ΝΔ είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός, με ποσοστό 34,4% έναντι 27,5% του Αλέξη Τσίπρα.

ΠΗΓΗ:press-gr.com

H..MIKΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ

Οι άνδρες, αντί να μοχθούν ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο για να αποκτήσουν το τέλειο σώμα, καλό θα είναι να χαλαρώσουν

Kι όμως! Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλιά, παρά όσους έχουν κοιλιακούς φέτες. 

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία κι έδειξε ότι, τρεις στις τέσσερις γυναίκες θα προτιμούσαν να έχουν στο κρεβάτι τους έναν άντρα που δεν θα προσέχει τόσο πολύ την διατροφή του και δεν θα ξημεροβραδιάζει στο γυμναστήριο. Με λίγα λόγια, θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν άνδρα που δεν θα τον ενδιαφέρει μόνο η προπόνηση αλλά κάποιον που θα ασχολείται μαζί τους.

Για τους άνδρες που «ρουφούν» την κοιλιά τους για να κάνουν καλή εντύπωση στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ, τα νέα είναι ευχάριστα... 

Οπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», που παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας, οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με τους άνδρες που έχουν κοιλίτσα. Αντιθέτως! Κατά συνέπεια, οι άνδρες, αντί να μοχθούν ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο για να αποκτήσουν το τέλειο σώμα, καλό θα είναι να χαλαρώσουν. Διότι τελικά, μία κοιλιά που εξέχει λίγο όμως, είναι ελκυστική για το γυναικείο φύλο. 

 Επιπλέον, όπως προκύπτει από την βρετανική έρευνα, οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου αισθάνονται καλύτερα όταν δεν έχουν στο κρεβάτι τους τον «κύριο τέλειο». Το 74% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχεται ότι η καλή εμφάνιση ενός άνδρα προδίδει στην ουσία τις αδυναμίες του: την εμμονή του με την διατροφή, την γυμναστική, και με τον εαυτό του γενικότερα. 

Βεβαίως η έρευνα διευκρινίζει ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλιά, αρκεί αυτή να μην τους εμποδίζει στα ερωτικά παιχνίδια. Επιπλέον οι άντρες με κοιλιά δεν είναι ματαιόδοξοι, τουλάχιστον όσο είναι οι άντρες με το τέλειο σώμα, τουλάχιστον όπως προκύπτει από την έρευνα. 


ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 - 6 - 2016

Σήμερα, Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016, γιορτάζει : Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία


ΠΗΓΗ:eortologio.gr

Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 - 6 - 2016

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια και δυτικά ορεινά ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας και μετά το απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο περιμένουμε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 23 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 26 έως 29 βαθμούς στην Κρήτη, 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στα βόρεια μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει ο Κορινθιακός Κόλπος όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις απογευματινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση στο Σαρωνικό όπου τις απογευματινές ώρες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

ΠΗΓΗ:meteo.gr