Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η 24χρονη που αγόραζε διπλή θέση σε αεροπλάνο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ σε ΘΕΑΡΑ


​Μία μεγάλη και δύσκολη μάχη χρειάστηκε να δώσει μία 24χρονη από την Μεγάλη Βρετανία…
Η Άμπερ Ρόουζ ήταν παχύσαρκη για πολλά χρόνια… για την ακρίβεια, ήταν τόσο παχουλή που χρειαζόταν να αγοράσει εισιτήρια για δύο θέσεις στο αεροπλάνο, ενώ έπρεπε να χρησιμοποιεί και την ειδική επέκταση της ζώνης ασφαλείας για να καλύψει την τεράστια κοιλιά της.
PAY-Amber-Rose (3).jpg
Η ντροπή για αυτή την κατάσταση αλλά και τα τεράστια έξοδα που έκανε κάθε φορά που χρειαζόταν να πάει διακοπές, την έκαναν να πάρει την μεγάλη απόφαση… Ήταν έτοιμη να παλέψει με τις διατροφικές της συνήθειες και να πάψει πλέον να είναι παχύσαρκη.
Και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τα κατάφερε περίφημα αφού μιλάμε για πραγματική... μεταμόρφωση! Έχασε πάνω από 75Ενώ παράλληλα μείωσε και... εννέα νούμερα τα μεγέθη των ρούχων που φοράει.
PAY-Amber-Rose (4).jpg
Η συνταγή της επιτυχίας ήταν απλή και αποτελεσματική: μείωση των παχυντικών τροφών, προσοχή στην διατροφή και πολλή γυμναστική.
PAY-Amber-Rose (1).jpg
Χρειάστηκε βέβαια και η βοήθεια του πλαστικού χειρουργού καθώς μετά το αδυνάτισμα το δέρμα της ήταν πλαδαρό και γεμάτο ραγάδες. Για να καταφέρει να το διορθώσει ξόδεψε περισσότερες από οχτώ χιλιάδες λίρες.
PAY-Amber-Rose.jpg
Μετά από όλα αυτά, η νεαρή κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά και να γίνει κυριολεκτικά αγνώριστη, ενώ ανέβηκε και η αυτοπεποίθηση της.
PAY-Amber-Rose (2).jpg
Η ίδια δηλώνει ευτυχής για όσα έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια, ενώ όπως υποστηρίζει αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για όσες γυναίκες νομίζουν ότι τέτοιας έκτασης αδυνάτισμα είναι αδύνατο.
upload_4_4_2016_at_8_42_15_am.png
Πηγη star.gr

Panama papers:Kαι Έλληνες στο σκάνδαλο που ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ την υφήλιο-Ακόμη και ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ στη λίστα




Διεθνή

Panama papers:Kαι Έλληνες στο σκάνδαλο που ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ την υφήλιο-Ακόμη και ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ στη λίστα

Το σκάνδαλο του αιώνα ΠΡΟΚΑΛΕΙ πολιτικό σεισμό μεγατόνων
Panama papers:Kαι Έλληνες στο σκάνδαλο που ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ την υφήλιο-Ακόμη και ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ στη λίστα


Μια άνευ προηγουμένου διαρροή απόρρητων εγγράφων για offshores εμπλέκει 72 νυν και πρώην αρχηγούς κρατών, δεκάδες επιχειρηματίες και αθλητές!
Τα 11,5 εκατομμύρια αρχεία, γνωστά ως "Panama papers", που έρχονται από σήμερα στο φως της δημοσιότητας, προέρχονται από τους φακέλους της παναμαϊκής δικηγορικής εταιρείας Mossack Fonseca, ειδικευμένης στις υπηρεσίες offshore, και αφορούν την περίοδο 1977-2015.
Η τεράστια αυτή αποκάλυψη οφείλεται στις συντονισμένες προσπάθειες, υπό το International Consortium of Investigative Journalists, 107 μέσων ενημέρωσης και ειδησεογραφικών οργανισμών σε 76 χώρες, που είχαν πρόσβαση σε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, προερχομένων από μαζική διαρροή στοιχείων.  
Πέραν των χιλιάδων μη διάσημων πολιτών, πολλοί αρχηγοί κρατών, ακόμη και βασιλιάδες, πολιτικοί, εκατομμυριούχοι, αστέρες του αθλητισμού, διασημότητες  έχουν προσφύγει σε εταιρείες offshore για να κρύψουν τις περιουσίες τους.
ΚΑΙ Έλληνες στο σκάνδαλο του αιώνα
Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου εντοπίζεται στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών Green Shamrock Foundation, Diman και Aisios.
Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει, ήταν μέλος των διοικητικών συμβουλίων της Green Shamrock Foundation και της Diman Foundation από το 2005 έως το 2014 και το 2006 έγινε αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας Aisios Foundation.
Μεταξύ άλλων, στη λίστα περιλαμβάνονται πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας Ζίγκμουντουρ Ντέιβιντ Γκουνγκλάγκσον, μέλη της οικογένειας του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, ο Λιονέλ Μέσι, διεθνείς μεγαλοπαράγοντες του αθλητισμού, όπως ο Μισέλ Πλατινί, ο Τζάκι Τσαν, ο γιος του Χόσνι Μουμπάρακ και ο πατέρας του πρωθυπουργού της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον.
Ακόμη εμπλέκονται τα ονόματα του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ, του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ και της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, του Ναουάζ Σαρίφ, τα οποία συνδέονταν με μυστικές offshore εταιρείες.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών στην Ιστορία και για μία τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία.

 
Ηγέτες κρατών
panama11.jpg
Ο πρόεδρος της Αργεντινής
Ο πρώην πρωθυπουργός της Γεωργίας
Ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας
Ο πρώην πρωθυπουργός του Ιράκ
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιορδανίας
Ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ
Ο πρώην εμίρης του Κατάρ
Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας
Ο πρώην πρόεδρος του Σουδάν
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Ο εμίρης του Κατάρ
Ο καταδικασμένος πρώην Ουκρανός πρωθυπουργός
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Συγγενείς και συνεργάτες των ηγετών
Η Πρώτη οικογένεια του Αζερμπαϊτζάν
Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Κίνας
Παιδικοί φίλοι του Βλαντιμίρ Πούτιν
Στενός φίλος του Πούτιν
Τα ξαδέρφια του Σύρου Πρόεδρου Μπασάρ Αλ Ασαντ
Ο πατέρας του Ντέιβιντ Κάμερον
Ο γιος του πρώην Αιγύπτιου Προέδρου Μουαμάρ Καντάφι
Ο προσωπικός γραμματέας του βασιλιά του Μαρόκο
Τα παιδιά του πρωθυπουργού του Πακιστάν
Ο γιος του πρώην προέδρου της Γκάνα
Ο γιος του πρωθυπουργού της Μαλαισίας
Ο βοηθός των Κίρσβνερ, των πρώην προέδρων της Αργεντινής
Ο αγαπημένος εργολάβος του προέδρου του Μεξικό
Η αδερφή του πρώην βασιλιά της Ισπανίας
Συνεργάτης του πρώην προέδρου της Ακτής Ελεφαντοστού
Ο ανιψιός του προέδρου της Νότιας Αφρικής
Η χήρα του πρώην δικτάτορα της Γουινέας
Πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί
panama12.jpg

Συγγενείς πολιτικών και δημοσίων λειτουργών
panama13.jpg
Ποιά είναι η εταιρία Mossack Fonseca και πώς διέρρευσαν τα έγγραφα
 
Η Mossack Fonseca έχει τη βάση της στον Παναμά αλλά έχει εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο μέσω ενός δικτύου 600 ανθρώπων σε 42 χώρες. Τα 11,5 εκατομμύρια έγγραφα που διέρρευσαν, 2,6 terrabytes από τη βάση δεδομένων της Mossack Fonseca, ήλθαν στην κατοχή της γερμανικής εφημερίδας «Suddeutsche Zeitung», η οποία στη συνέχεια τα μοιράστηκε με τη Διεθνή Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ). Εκατόν επτά οργανισμοί μέσων ενημέρωσης σε 78 χώρες ανέλυσαν τα έγγραφα.
 
Ο Ζεράρ Ράιλ, επικεφαλής της ICIJ, δήλωσε ότι τα έγγραφα καλύπτουν τις καθημερινές «δουλειές» στη Mossack Fonseca για διάστημα άνω της 40ετίας.«Πιστεύω ότι η διαρροή θα αποδειχθεί ως το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία για τον κόσμο των offshores λόγω της έκτασης των εγγράφων», ανέφερε ο Ράιλ.
 
Πηγη star.gr

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ:ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ


«Δώρο», που πρέπει να αξιοποιηθεί, χαρακτηρίζει τη δημοσιοποίηση των διαλόγων Τόμσεν - Βελκουλέσκου ο Γιάννης Βαρουφάκης, με ανοιχτή επιστολή του προς τον πρωθυπουργό,Κο Αλέξη Τσίπρα.Στον απόηχο των αλυσιδωτών αντιδράσεων που προκάλεσε το δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών στην επιστολή που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών, τονίζει προς τον πρωθυπουργό ότι «δεν πρέπει επ’ ουδενί να χρησιμοποιήσει τον διάλογο Τόμσεν - Βελκουλέσκου για να δαιμονοποιήσει Τόμσεν και ΔΝΤ παρουσιάζοντας τους Βίζερ, Κοστέλο & σία ως τους ‘καλούς’ Ευρωπαίους με τους οποίους “μπορούμε να τα βρούμε καλύτερα”, εφόσον ξεφορτωθούμε το ΔΝΤ».

«Συμμάχους δεν θα βρούμε, ούτε στον Βίζερ, ούτε, βέβαια στον Τόμσεν», προσθέτει, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και χαρακτηρίζει «δώρο» την δημοσίευση των Wikileaks, προτρέποντας, ωστόσο τον κ. Τσίπρα να το χρησιμοποιήσει «τόσο εναντίον της καμένης Γης του ΔΝΤ, όσο και της χρεοδουλοπαροικίας της Επιτροπής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

ΠΗΓΗ:skai.gr

Τι πρέπει να τρώτε αν νιώθετε κουρασμένοι



Αν νιώθετε μονίμως κουρασμένοι μην το αμελείτε και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Παράλληλα εντάξτε τις παρακάτω τροφές στο διαιτολόγιό σας.
Μέλι
Προσφέρει άμεσα ενέργεια και πολλά αντιοξειδωτικά συστατικά, που καταπολεμούν την κούραση.
Πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών, έδειξε ότι το Ελληνικό μέλι είναι ανώτερο από το εισαγόμενο λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους, καθώς οι μέλισσες παράγουν μεν λιγότερο μέλι αλλά είναι περισσότερο συμπυκνωμένο και συνεπώς πλουσιότερο σε αντιοξειδωτιά συστατικά από το μέλι άλλων χωρών.
Ξηροί καρποί
Είναι πολύ καλές πηγές μαγνησίου και του συνενζύμου Q10. Έχει βρεθεί ότι το μαγνήσιο βοηθά τα άτομα με υποτονικότητα και μελαγχολία. Το συνένζυμο Q10 (ή αλλιώς ουβοκινόνη) έχει συσχετισθεί από πολλές μελέτες με τόνωση και αύξηση της διάθεσης καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της παραγωγής ενέργειας από το κύτταρο.
Φρούτα και λαχανικά
Το στρες αυξάνει τις απαιτήσεις σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Καταναλώστε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, κυρίως C (φράουλες, ακτινίδιο, ρόκα, μπρόκολο, πατάτες) και Ε (σπαράγγια, σπανάκι, μαρούλι).
Σύμφωνα με τις συστάσεις επίσημων διεθνών φορέων Διατροφής, πρέπει να καταναλώνουμε τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως.
Ψάρια
Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι τα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχονται σε αυτά (και πιο συγκεκριμένα το DHA και το EPA) συμβάλλουν και στην καλή υγεία του εγκεφάλου και στη μείωση του ρυθμού απώλειας της απομνημονευτικής μας ικανότητας.
Παράλληλα περιέχουν αμινοξέα που επηρεάζουν τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, αυξάνοντας τη διάθεση και τονώνοντας τον οργανισμό. Βάλτε στο πρόγραμμα τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα ψάρια, όπως σαρδέλα και τσιπούρα.
Πηγη onmed.gr

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ!!


Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής  Γιάννης Μουζάλας νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μουζάλας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων.


ΠΗΓΗ:crashonline.gr

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν – εφόσον επιβεβαιωθούν – τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία για το πώς περίπου θα κυλήσει ο καιρός το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, το ερχόμενο Καλοκαίρι προβλέπεται άκρως «καυτό», με καύσωνες που ίσως μείνουν στην καιρική ιστορία της χώρας μας και της Ευρώπης!
Οι καύσωνες δεν θα είναι πολλοί, ωστόσο θα είναι ισχυροί, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Μένει να δούμε, λοιπόν, και στην πράξη αν θα επαληθευτούν οι παραπάνω προγνώσεις.

ΠΗΓΗ:
newsbomb.gr

ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ!


Την άμεση ανάθεση της φύλαξης του Νοσοκομείου Κιλκίς σε εταιρεία σεκιούριτι ζητά το σωματείο εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, με αναφορά-καταγγελία που απέστειλε στους υπουργούς Υγείας και Προστασίας του Πολίτη.
Το σωματείο καταγγέλλει φαινόμενα βάναυσης συμπεριφοράς σε βάρος τους από άτομα που διακομίζονται στο νοσοκομείο για περίθαλψη, αναφέροντας χαρακτηριστικά περιστατικό επίθεσης που δέχτηκε τραυματιοφορέας το βράδυ της 25ης Μαρτίου από Μαροκινό μετανάστη, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση διέγερσης, λόγω μέθης και πιθανής λήψης ουσιών, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να συλληφθεί.
Πιο συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείο αναφέρει στην επιστολή του: «Οπως προκύπτει από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου την Παρασκευή 25/03/2016 και περί ώρα 23:30 μ.μ. προσεκομίσθη με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. από Ειδομένη άνδρας μετανάστης (Μαροκινός) αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση μέθης και με πιθανή λήψη ουσιών. Λόγω του ότι ο ανωτέρω βρισκόταν σε συγχυτική και διεγερτική κατάσταση ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές μέχρις ότου τελικά και συνελήφθη, δεδομένου ότι δημιούργησε γενικευμένο επεισόδιο επιτιθέμενος με κλωτσιές και κάθε είδους χτυπήματα στον τραυματιοφορέα Ι.Ι. που προσπάθησε να τον συγκρατήσει για να τον προστατεύσει και να τον περιορίσει από ενδεχόμενο αυτοτραυματισμό, όπως οφείλουμε να πράττουμε σε όλες τις περιπτώσεις λόγω της επαγγελματικής μας ιδιότητας, αλλά και για να προστατέψει ασθενείς συνοδούς και συναδέλφου».
Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κιλκίς σημειώνουν ότι επί 15 έτη υπήρξε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης που αποχώρησε με τη λήξη της σύμβασης, τον Νοέμβριου του 2015, η οποία δεν ανανεώθηκε λόγω υποχρηματοδότησης.
ΠΗΓΗ:crashonline.gr

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων



Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα –όπως και απέναντι στους συνάνθρωπους μας- δείχνει τον πολιτισμό και την παιδεία μιας κοινωνίας. Η εγκατάλειψή τους στο δρόμο, επειδή «βαρεθήκαμε» ή «κουραστήκαμε», δεν μπορεί να θεωρείται λύση. Η κακομεταχείρισή τους, για να γελάσουμε δεν μπορεί να θεωρείται παιχνίδι. Όσο για τους πολυάριθμους τρόπους, που έχουμε σκεφτεί για να «καθαρίσουμε» τη γειτονιά μας από αυτά, είναι θέμα που πρέπει να μας γεμίζει ντροπή και φρίκη.

Εκείνα μας δίνουν την αγάπη τους και το μόνο που ζητούν είναι να μην τα εγκαταλείψουμε. Μάλιστα, πολλές είναι οι έρευνες που σήμερα επιβεβαιώνουν την προσφορά των κατοικίδιων τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική μας υγεία. Ας βάλουμε, λοιπόν, τον εαυτό μας στη θέση τους και ας αναλάβουμε δράση. Η υιοθεσία ενός σκύλου ή μιας γάτας είναι υπόθεση σοβαρή και απαιτεί σκέψη και ανάληψη ευθύνης. 

Πηγη vita.gr

Δώδεκα απλές κινήσεις για φορολογική δήλωση σε 15 λεπτά, χωρίς βοήθεια λογιστή!


Με 12 κινήσεις, το πολύ μέσα σε 15 λεπτά, και χωρίς καμία βοήθεια από λογιστή είναι πλέον δυνατή η ηλεκτρονική συμπλήρωση και υποβολή της φετινής φορολογικής δήλωσης από κάθε μισθωτό και συνταξιούχο που δεν έχει εισοδήματα από άλλες πηγές (ενοίκια, επιχειρήσεις, γεωργικές δραστηριότητες κ.λπ.). Tα βήματα που απαιτούνται είναι απλά και η διαδικασία εύκολη, καθώς τα περισσότερα στοιχεία που πρέπει να δηλωθούν και φέτος θα είναι προσυμπληρωμένα στους αντίστοιχους κωδικούς από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Τα dikaiologitika.gr παρουσιάζουν σήμερα αναλυτικά τις 12 κινήσεις που μπορείτε να κάνετε, εφόσον είστε μισθωτός ή συνταξιούχος χωρίς εισοδήματα από άλλες πηγές, προκειμένου να συμπληρώσετε και να υποβάλετε ηλεκτρονικά τη φετινή φορολογική δήλωση σε χρόνο-ρεκόρ, 15 λεπτών το πολύ: 
1) Ελέγξτε τα προσωπικά στοιχεία τα δικά σας και της συζύγου σας, όπως αυτά έχουν προσυμπληρωθεί στον πίνακα 1 της ηλεκτρονικής δήλωσης. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα, εκτός από το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση κατοικίας σας, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου σας, ο Αριθμός Ταυτότητας, ο αριθμός σταθερού και κινητού τηλεφώνου, καθώς και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επικοινωνία σας με τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Αν κάποιο από τα στοιχεία αυτά δεν έχει συμπληρωθεί σωστά θα πρέπει εσείς να το διορθώσετε. Επίσης, αν κάποιο από τα στοιχεία αυτά δεν έχει αναγραφεί καν θα πρέπει εσείς να το συμπληρώσετε. 
2) Συμπληρώστε στον πίνακα 1 τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) τον δικό σας και της συζύγου σας (αν είστε έγγαμος), εφόσον ο αριθμός αυτός δεν είναι προσυμπληρωμένος από την ΓΓΔΕ (με βάση τα στοιχεία της περυσινής σας δήλωσης). 
3) Επιβεβαιώστε τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και του Α.Μ.Κ.Α., ώστε να σας επιτραπεί να εισέλθετε στους υπόλοιπους πίνακες της φορολογικής σας δήλωσης. 
4) Ελέγξτε τα ποσά των εισοδημάτων και των παρακρατηθέντων φόρων που έχουν ήδη προσυμπληρωθεί δίπλα από τους κωδικούς αριθμούς που βρίσκονται στις παραγράφους 1 ή 2,3 και 10,11,12 του πίνακα 4Α της φορολογικής δήλωσης. «Κλικάροντας» πάνω στα αντίστοιχα πεδία, τα οποία έχουν χρώμα πορτοκαλί, εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας τα αναλυτικά στοιχεία για τα ποσά των ετησίων φορολογητέων αποδοχών, των αναλογούντων και των παρακρατηθέντων φόρων εισοδήματος και της παρακρατηθείσας ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης του έτους 2015. Τα στοιχεία αυτά έχουν περιληφθεί στις βεβαιώσεις αποδοχών ή συντάξεων που έχουν ήδη υποβληθεί ηλεκτρονικά στη ΓΓΔΕ από τους εργοδότες σας (αν είστε μισθωτός) ή τα ασφαλιστικά σας ταμεία (αν είστε συνταξιούχος). Εάν τα προσυμπληρωμένα αυτά ποσά είναι τα σωστά, που είναι το πιο πιθανό, συνεχίστε με την συμπλήρωση των υπολοίπων στοιχείων της δήλωσης. 
5) Πηγαίνετε στην παράγραφο 3 του υποπίνακα 4Δ1 της φορολογικής δήλωσης, για να δηλώσετε τους τόκους που πιστώθηκαν το 2015 στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας. Για τον σκοπό αυτό, θα πρέπει να κάνετε «κλικ» πάνω στη λέξη «ΕΔΩ» που περιλαμβάνεται στη φράση «Για εμφάνιση τόκων πατήστε ΕΔΩ». Μόλις «κλικάρετε» πάνω στη λέξη αυτή, τότε θα εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας ένας πληροφοριακός πίνακας στον οποίο αναγράφονται αναλυτικά όλα τα ποσά των τόκων που έχουν πιστωθεί κατά τη διάρκεια του 2015 σε κάθε τραπεζικό λογαριασμό σας. Αναγράφεται επίσης το άθροισμα όλων των ποσών των τόκων ξεχωριστά για τον κάθε σύζυγο. Επιπλέον αναγράφονται και τα ποσά του φόρου 10% που έχουν παρακρατηθεί. Αν είστε συνδικαιούχος με τη σύζυγό σας σε έναν ή περισσότερους λογαριασμούς, αναγράφεται ολόκληρο το ποσό των τόκων και σε σας και στη σύζυγο! Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να δηλώσετε τους τόκους μόνο στο όνομά σας ή μόνο στο όνομα της συζύγου σας ή κατά 50% σε σας και κατά 50% στη σύζυγο.  Το άθροισμα των τόκων από όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς, πρέπει να μεταφερθεί στον κωδικό 667 για τον σύζυγο και στον κωδικό 668 για την σύζυγο. Λίγο πιο κάτω, στους κωδικούς 675-676 πρέπει να δηλωθούν τα ποσά του φόρου που έχουν παρακρατηθεί από τους τόκους των καταθέσεων. 
6) «Κλικάρετε» στα κίτρινα κουτάκια του πίνακα 5.1α της φορολογικής σας δήλωσης προκειμένου να δείτε, σε αναλυτικό πίνακα που αναδύεται στην οθόνη σας σε ξεχωριστό «παράθυρο», τα - ήδη καταχωρημένα στα ηλεκτρονικά αρχεία της ΓΓΔΕ – στοιχεία για τις κατοικίες (κύρια και μία ή περισσότερες δευτερεύουσες είτε ιδιόκτητες είτε ενοικιαζόμενες είτε δωρεάν παραχωρηθείσες) στις οποίες διαμείνατε κατά τη διάρκεια του 2015. Εφόσον τα στοιχεία αυτά δεν έχουν αλλάξει «κλικάρετε» στην επιλογή «μεταφορά στη δήλωση», ώστε τα στοιχεία αυτά να μεταφερθούν αυτόματα και να αποτυπωθούν στους αντίστοιχους κωδικούς του πίνακα 5.1α και να ολοκληρωθεί άμεσα η δήλωση των κατοικιών σας. Εάν κάποια από τα στοιχεία αυτά έχουν αλλάξει (π.χ. λόγω του κατά τη διάρκεια του 2015 αλλάξατε σπίτι ή λόγω πώλησης ή αγοράς κάποιας κατοικίας) ή εάν απεικονίζονται λανθασμένα στοιχεία μπορείτε να επέμβετε στον αναλυτικό πίνακα διορθώνοντας ή προσθέτοντας ή αφαιρώντας στοιχεία και στη συνέχεια να οριστικοποιήσετε τα νέα δεδομένα επιλέγοντας «μεταφορά στη δήλωση». 
7) Ελέγξτε τα στοιχεία των ΙΧ αυτοκινήτων σας τα οποία είναι ήδη προσυμπληρωμένα στον πίνακα 5.1γ. Αν δεν έχετε αγοράσει ή πωλήσει ΙΧ εντός του 2015, τα στοιχεία που αναγράφονται δεν χρειάζεται να τα «πειράξετε» καθόλου. Αν όμως διαπιστώσετε ότι δεν αναγράφονται σωστά τα στοιχεία για ένα ή περισσότερα ΙΧ που ήδη είχατε ή αποκτήσατε ή πωλήσατε εντός του 2015, τότε μπορείτε, κάνοντας «κλικ» πάνω στα κίτρινα κουτάκια στα οποία αναγράφονται τα σχετικά στοιχεία, να προβείτε σε όποιες διορθώσεις κρίνετε ότι είναι αναγκαίες. 
8) Παρακάμψτε τον κωδικό 049 του πίνακα 7, όπου μέχρι πέρυσι δηλώνατε το ποσό των αποδείξεων λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που είχατε μαζέψει το εκάστοτε προηγούμενο έτος. Ο κωδικός αυτός υπάρχει μεν στη φετινή δήλωση αλλά είναι ανενεργός. Κι αυτό διότι, φέτος, δεν «μετράνε» οι αποδείξεις στις φορολογικές δηλώσεις. Η έκπτωση φόρου έως 2.100 ευρώ που προβλέπει για σάς η φορολογική νομοθεσία αναγνωρίζεται χωρίς να χρειαστεί να έχετε μαζέψει αποδείξεις.
 9) Στον πίνακα 7 της δήλωσης, συμπληρώστε, στον κωδικό 051 για εσάς και στον κωδικό 052 για τη σύζυγό σας, το συνολικό ποσό των εξόδων που πραγματοποιήσατε το 2015 για ιατρικές επισκέψεις, ιατρικές εξετάσεις, νοσηλεία σε νοσοκομεία ή κλινικές και αγορές φαρμάκων, μόνο εάν διαπιστώσετε ότι το ποσό αυτό υπερβαίνει το 5% του συνολικού σας εισοδήματος. Κι αυτό διότι μόνο σ’ αυτή την περίπτωση δικαιούστε έκπτωση του 10% του υπερβάλλοντος ποσού από τον τελικό φόρο εισοδήματος. Εάν, δηλαδή, η δαπάνη αυτή δεν υπερβαίνει το 5% του συνολικού εισοδήματός σας, δεν είναι αναγκαίο να την αναγράψετε, διότι στην περίπτωση αυτή δεν θα τύχετε καμίας έκπτωσης. 
10) Εάν έχετε εξαρτώμενα τέκνα, δηλώστε τα στοιχεία τους στον πίνακα 8. «Κλικάρετε» σε ένα από τα κίτρινα κουτάκια που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του πίνακα 8 για να εμφανιστεί σε νέο «παράθυρο» ένας άλλος αναλυτικός πίνακας στον οποίο θα πρέπει να αναγράψετε για κάθε παιδί σας, το όνομα, το έτος γέννησης, τη βαθμίδα εκπαίδευσης στην οποία βρίσκεται (αν είναι 5 ετών ή μεγαλύτερο), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), το εάν είναι ή όχι ανήλικο και το εάν έχει υποχρέωση ή όχι να υποβάλει δική του δήλωση. Για κάθε ενήλικο τέκνο σας, το οποίο έκλεισε τα 18 έτη ηλικίας το αργότερο μέχρι και την 31η-12-2015, θα πρέπει επιπλέον να αναγράψετε και τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) του. Για να οριστικοποιήσετε την υποβολή των στοιχείων που συμπληρώσατε, επιλέξτε «μεταφορά στη δήλωση». Με τη συμπλήρωση και την υποβολή (μεταφορά στη δήλωση) των στοιχείων των παιδιών σας, συμπληρώνεται αυτόματα και ο αριθμός τους στον κωδικό 003, που βρίσκεται λίγο πιο κάτω. 
11) Αναγράψτε, στον πίνακα 10, τον πολυψήφιο αριθμό ΙΒΑΝ ενός λογαριασμού καταθέσεων που έχετε ανοίξει σε κάποια τράπεζα, προκειμένου να πιστωθεί σ’ αυτόν τυχόν επιστροφή φόρου που μπορεί να προκύψει από την εκκαθάριση της δήλωσή σας. Ο αριθμός ΙΒΑΝ είναι εκτυπωμένος στην πρώτη εσωτερική σελίδα του βιβλιαρίου κατάθεσης που έχετε. 
12) Αφού ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των παραπάνω στοιχείων, επιλέξτε «συνέχεια υποβολής». Αμέσως θα δείτε σε αναλυτικό πίνακα τα στοιχεία που δηλώσατε και το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης της δήλωσής σας (χρεωστικό ή πιστωτικό ή μηδενικό ποσό), το οποίο δεν είναι το οριστικό. Εάν είστε βέβαιος ή βέβαιη ότι είναι σωστά τα (ελάχιστα) στοιχεία που δηλώσατε, επιλέξτε «οριστική υποβολή» και έτσι η δήλωσή σας θα θεωρείται πλέον οριστικά υποβληθείσα, οπότε θα μπορείτε να «κατεβάσετε», σε μορφή αρχείου pdf, και να εκτυπώσετε τόσο την ίδια τη δήλωση (έντυπο Ε1), όσο και το τελικό εκκαθαριστικό σημείωμα του φόρου εισοδήματος.

Πηγη www.dikaiologitika.gr

Μαξίμου και υπουργοί με «βαριά λόγια» κατά Λαγκάρντ

Η Λαγκάρντ θα πρέπει να μην ξεχνάει ότι είναι μια υπάλληλος», είπε ο Ν. Ξυδάκης, χαρακτηρίζοντας «μόχλευση για πραξικόπημα» τον τρόπο σκέψης Τόμσεν.
maksimou-kai-upourgoi-me-baria-logia-kata-lagkarnt
Σε μετωπική σύγκρουση με το ΔΝΤπροχωρά η κυβέρνηση, μετά την απαντητική επιστολή της Κριστίν Λαγκάρντ σε αυστηρό ύφος προς τον Αλέξη Τσίπρα, με την οποία κάνει λόγο για "ανοησίες" και υπονοεί ότι στην υποκλοπή της συνομιλίας Τόμσεν - Βελκουλέσκου υπάρχει "ελληνικός δάκτυλος".  
Το Μέγαρο Μαξίμου απαντά με επίσημη ανακοίνωση, όπου υπογραμμίζει ότι "ανοησία είναι η στρατηγική κωλυσιεργίας στη διαπραγμάτευση", ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΔΝΤ και της Κρ. Λαγκάρντ με βαρείς χαρακτηρισμούς.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Ξυδάκης χαρακτήρισε τουλάχιστον ιταμή και περιφρονητική την απάντηση της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, προς τον Έλληνα πρωθυπουργό λέγοντας πως «η Λαγκάρντ θα πρέπει να μην ξεχνάει ότι είναι μια υπάλληλος. Δεν είναι δυνατόν μια αυτονομημένη γραφειοκρατία να είναι πάνω από εκλεγμένες κυβερνήσεις και κυρίαρχα κράτη». Τέλος ερωτηθείς για το πώς διέρρευσαν στο wikileaks οι συνομιλίες είπε πως «φυσικά και δεν ευθύνεται και δεν έχει σχέση η ελληνική κυβέρνηση». 

Βολές σε Τόμσεν για "πραξικόπημα"

Ο κ. Ξυδάκης είπε πως ο τρόπος που σκέφτεται ο Πολ Τόμσεν είναι «μόχλευση για πραξικόπημα» και συνέχισε λέγοντας ότι «υπονομεύει νόμιμα εκλεγμένες κυβερνήσεις κυρίαρχων κρατών» και καλώντας το ΔΝΤ να ζητήσει συγγνώμη καθώς υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο να είναι συνομιλητής της ελληνικής κυβέρνησης.
Επίσης, ξεκαθάρισε ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να συζητήσει με τους θεσμούς την ομαλή διεξαγωγή της συμφωνίας, εν ανάγκη ακόμη και χωρίς το ΔΝΤ».

Συνεδριάζει εκτάκτως η ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται ότι στις 19.30 το απόγευμα συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα είναι δημόσια ώστε να σταλούν τα σχετικά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. 

Η επίσημη ανακοίνωση του Μαξίμου

Μετά τη σύσκεψη κυβερνητικών στελεχών που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Πρωθυπουργό με αντικείμενο την πορεία της διαπραγμάτευσης εκδίδεται η παρακάτω ανακοίνωση: 
«Η στρατηγική κωλυσιεργίας στη διαπραγμάτευση προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας στην Ελλάδα λίγο πριν το βρετανικό δημοψήφισμα είναι πράγματι μια μεγάλη ανοησία. Μία ανοησία που οφείλουμε, όλοι, να αποτρέψουμε.
Η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα χωρίς εξωπραγματικές απαιτήσεις για επιπρόσθετα μέτρα, πέρα από όσα ορίζει η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου.
Σε ό,τι αφορά δε στα ζητήματα ασφάλειας, η ελληνική κυβέρνηση διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα απόλυτα ασφαλής, πολύ περισσότερο, μάλιστα, από χώρες στις οποίες έχει πραγματοποιηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των διαρροών των WikiLeaks».

Πηγη thetoc.gr

Χωρίς φίλους ζεις λιγότερο από έναν αλκοολικό ή παχύσαρκο άνθρωπο

Η έλλειψη φίλων μπορεί να είναι πιο επιζήμια για την υγεία σας από το εάν κάνετε καταχρήσεις ή είστε παχύσαρκοι, όπως αποδεικνύει νέα μελέτη, η οποία υποστηρίζει ότι άνθρωποι με μικρότερο ή καθόλου κοινωνικό κύκλο διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο πρόωρης θνησιμότητας από εκείνους που πίνουν υπερβολικά ή πάσχουν από παχυσαρκία.
«Τώρα, η επιστήμη αποδεικνύει ότι το να έχει κανείς λιγότερους φίλους θα μπορούσε να έχει αρνητική επίδραση στην ευεξία και την ποιότητα ζωής, ενώ το ποσοστό έκπτωσης της ποιότητας ζωής, μπορεί να είναι χειρότερο ακόμη και σε σχέση με τους ανθρώπους που κάνουν καταχρήσεις», λέει ο επικεφαλής της μελέτης και συγγραφέας  Cheryl Carmichael, από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ.
Η μελέτη Rochester-Interaction Record (RIR) διήρκησε 30 χρόνια, ενώ ο Carmichael μελέτησε 222 άτομα που είχαν μπει  σ’αυτήν το 1970, οι οποίοι ήταν τότε περίπου 2ο ετών.
Η μελέτη ζήτησε από τους συμμετέχοντες να καταγράφουν καθημερινά τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις τους σε ημερολόγιο. Τους ζητήθηκε μάλιστα να καταγράφουν με λεπτομέρειες τις συναντήσεις με τους φίλους τους, αν διαρκούσαν δηλαδή 10 λεπτά ή περισσότερο, και έπρεπε να αξιολογούν αυτές τις εμπειρίες τους με βάση του πόσο ζεστή, ευχάριστη και ικανοποιητική ήταν η κάθε τους συναναστροφή.
friends.jpg5Οι συμμετέχοντες στη μελέτη RIR  ήρθαν πάλι σε επαφή δέκα χρόνια αργότερα, στη δεκαετία του 1980, για να αξιολογήσουν το πώς οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις τους είχαν αλλάξει. Όταν Carmichael ήρθε σε επαφή μαζί τους μετά από 30 χρόνια, ανταποκρίθηκαν οι 133 από τους 222 συμμετέχοντες.
Οι μεγαλύτεροι των 50 ετών, κλήθηκαν να συμπληρώσουν ένα online ερωτηματολόγιο για την ποιότητα της κοινωνικής τους ζωής και τη συναισθηματική τους ευεξία στη μέση ηλικία.friends.jpg2Ρωτήθηκαν, επίσης, σχετικά με την ποιότητα των σχέσεών τους με τους στενούς φίλους τους και εάν έπασχαν από μοναξιά ή κατάθλιψη.
Η μελέτη του Carmichael που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Psychology και Ageing, κατέληξε στο οριστικό συμπέρασμα ότι εκείνοι που είχαν περισσότερους φίλους και συχνές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις στα είκοσί τους, επωφελήθηκαν μετέπειτα στη ζωή τους. Αυτό, λέει ο Carmichael συμβαίνει επειδή οι φίλοι, μας βοηθούν να οικοδομήσουμε ένα σύνολο από εργαλεία που μας βοηθούν να ασχοληθούμε με τις εμπειρίες της ζωής και μας δίνουν τη δυνατότητα να καταλάβουμε τι είδους άνθρωποι είμαστε πραγματικά.
«Σ’αυτήν την ηλικία είναι που συναντάμε ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο, με απόψεις και αξίες διαφορετικές από τις δικές μας, και μαθαίνουμε πώς να διαχειρίζονται καλύτερα τις διαφορές αυτές», πρόσθεσε.

Πηγη www.invitromagazine.gr

ΜΠΟΝΟ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ U2:ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ


«Μάθημα για τον κόσμο» χαρακτήρισε τον τρόπο που υποδέχεται η Τουρκία τους σύρους πρόσφυγες ο Μπόνο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον τούρκο πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου.

O frontman των U2 μαζί με μια ομάδα γερουσιαστών των ΗΠΑ, επισκέφθηκαν ένα στρατόπεδο που φιλοξενεί πρόσφυγες στη νοτιοανατολική τουρκική επαρχία Γκαζιαντέπ όπου και μίλησαν με μικρά προσφυγόπουλα. Ο Μπόνο, μάλιστα, τραγούδησε μαζί με τα παιδιά.

«Είμαι εντυπωσιασμένος από την γενναιοδωρία του τουρκικού λαού. Είναι καταπληκτικό. Πρόκειται για μάθημα ευγένειας», δήλωσε ο frontman των U2 κατά τη συνάντησή του με τον Νταβούτογλου στο Μέγαρο Τσάνκαγια στην Αγκυρα.

«Έπειτα από έναν πόλεμο χρόνων, οι άνθρωποι γίνονται δεκτοί σε κάθε χωριό και πόλη», λέει ο Μπόνο εξαίροντας τη στάση της Τουρκίας ως «ένα μάθημα για τον κόσμο».

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες της Διεθνούς Αμνηστίας σύμφωνα με τις οποίες η Τουρκία στέλνει διά της βίας πίσω στη Συρία δεκάδες πρόσφυγες κάθε μέρα.

«Είμαι βέβαιος ότι αυτό (η υποδοχή των προσφύγων) αποτελεί ένα φορτίο, είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι έχουν επιβαρυνθεί, αλλά δεν εγκαταλείπουν», δήλωσε για τους Τούρκους που υποδέχονται τους πρόσφυγες.

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει σε ποιο σημείο είναι βαρύ και δύσκολο για τον τουρκικό λαό», πρόσθεσε.

Ο Νταβούτογλου, που συνοδευόταν από την σύζυγό του Σάρε, έδωσε τη διαβεβαίωση ότι ποτέ δεν υπήρξε «η παραμικρή αντιαραβική, αντισυριακή ή αντιπροσφυγική διαμαρτυρία» από τότε που η Τουρκία άρχισε να υποδέχεται τους πρόσφυγες του εμφυλίου πολέμου της Συρίας.

ΠΗΓΗ:in.gr

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗ ΠΗΛΙΟΥ!



Την πρώην του σύντροφο με τον νυν σύντροφό της, επιχείρησε να δολοφονήσει στη Μακρυράχη 50χρονος ο οποίος πυροβόλησε τρεις φορές κατά του ζευγαριού, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 61χρονο και ελαφρά στο χέρι την 36χρονη πρώην σύντροφό του.

Η ζήλεια είχε θολώσει τόσο το μυαλό του 50χρονου, ο οποίος μετά τον πυροβολισμό στην κοιλιά του 61χρονου, μπροστά στα μάτια της 36χρονης, τον χτυπούσε δυνατά στο κεφάλι με το κοντάκι του κυνηγετικού όπλου, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εγκατάλειψε αιμόφυρτα τα δύο θύματά του στην αποθήκη του 61χρονου και πήγε στο σπίτι του όπου, κατά δήλωσή του, ήπιε ισχυρό γεωργικό φάρμακο για να αυτοκτονήσει.
Η 36χρονη, τραυματισμένη από τον πρώτο πυροβολισμό στο χέρι, κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και προσπάθησε να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αιμορραγία του 61χρονου συντρόφου της, που δέχτηκε από κοντινή απόσταση πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα ενώ αιμορραγούσε και από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί στο κεφάλι.
Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ από το Βόλο, μαζί με αστυνομικούς του ΑΤ Περιφέρειας, έσπευσαν στο χωριό και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε Νοσοκομείο, πιθανότατα εκτός κινδύνου.
Αντίθετα άτυχος στάθηκε ο 61χρονος ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διεκομίστηκε μαζί την 36χρονη η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ:newsit.gr