Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΗ ΣΟΡΟΣ, ΤΗΣ CAYENNE, ΠΟΥ ΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει το αδιανόητο τροχαίο που συνέβη στην Αττική Οδό, όταν μια Porsche Cayenne που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα λαμπάδιασε και ο οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε. 

Τι συνέβη και το πολυτελές Cayenne τυλίχθηκε στις φλόγες παραμένει αδιευκρίνιστο. Πληροφορίες λένε ότι το αυτοκίνητο χτύπησε στο διαχωριστικό τοιχείο της Αττικής Οδού. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το αυτοκίνητο έβγαιναν καπνοί. Από άλλες πηγές μεταφερόταν η εικόνα ότι το αυτοκίνητο σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα και λαμπάδιασε, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Επισήμως δεν υπάρχει ακόμη ασφαλής εικόνα για το τι ακριβώς έγινε και προκλήθηκε το φρικτό τροχαίο δυστύχημα. 

Οι υπάρχουσες πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκου.

Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η σορός του οδηγού της Porsche είναι πλήρως απαθρακωμένη. Ως εκ τούτου η σύζυγος του εκδότη της Ακρόπολης θα κληθεί να διαπιστώσει αν πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο αναγνωρίζοντας αντικείμενά του όπως ρολόι ή κάποιο άλλο κόσμημα ή αντικείμενο. Αν δεν γίνει αναγνώριση, η επαλήθευση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση.

Αστυνομικές πηγές λένε ότι κατά 99% νεκρός είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη».

O ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι. 


ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕΣΩ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ME ΔΩΡΟ ΜΙΑ ..MERCEDES

Επιτήδειοι έφτιαξαν σελίδα στο Facebook, καλώντας τους χρήστες να κάνουν like για να πάρουν μέρος σε κλήρωση και τρεις... τυχεροί να κερδίσουν μια Mercedes-Benz E63 AMG. Η κλήρωση θα γινόταν στις... 31 Ιουνίου!

Τουλάχιστον 58,827 χρήστες του Facebook έπεσαν στην παγίδα και έκαναν like στη σελίδαMercedes-Benz AMG, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση. Λίγοι ήταν εκείνοι που πρόσεξαν ότι η κλήρωση θα γινόταν στις 31 Ιουνίου, μέρα που δεν... υπάρχει, αφού ο μήνας έχει 30 μέρες και όχι 31!
«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου εμείς στη εταιρεία Mercedes-Benz θα δώσουμε 3 Εκπληκτικές Mercedes-Benz E63 AMG σε τρεις νικητές που θα επιλέξουμε τυχαία στις 31 Ιουνίου 2016
Θέλετε να μπείτε σε αυτή την καταπληκτική κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz E63 AMG?
Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπείτε στον διαγωνισμό μας:
Κάντε "Μου αρέσει!" στην Σελίδα θαυμαστών μας
Κάντε "Μου αρέσει!" σε αυτή τη φωτογραφία της Mercedes-Benz
"Κοινοποιήστε" αυτήν τη φωτογραφία της Mercedes-Benz
Σχολιάστε: "Μαύρο" ή "Ασπρο"
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://amgdealer.com» έγραφε το κείμενο που είχε αναρτηθεί στη συγκεκριμένη σελίδα και συνοδευόταν από τη φωτογραφία του αυτοκινήτου που θα δινόταν... δώρο στους συμμετέχοντες!

Αν κάποιος επισκεφθεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα, κι αν πατηθεί το «Συνέχεια» εμφανίζεται ένα μήνυμα που καλεί τους χρήστες να συμπληρώσουν μια από τις προτεινόμενες προσφορές για να μπουν στον διαγωνισμό. Μόνο που αυτό απαιτεί είτε εγγραφή σε συνδρομητική υπηρεσία είτε χρέωση κινητού... Κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά κι έκαναν αναφορά.




Ευτυχώς, η απάτη έφτασε και σε γνώση της Mercedes-Benz Hellas, η οποία γνωστοποίησε μέσω της σελίδας της στο Facebook πως πρόκειται για απάτη. «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη σελίδα είναι spam και δεν ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Mercedes-Benz», ανέφερε το μήνυμα της εταιρίας.

ΠΗΓΗ:newsit.gr


MHN ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ:ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΙ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ, ΛΟΓΩ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ

Την ακύρωση όλων των δρομολογίων των τρένων και του προαστιακού σιδηρόδρομου έως και σήμερα (Πέμπτη) τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Μηχανοδηγοί).

Ειδικότερα, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω Διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να καλούν τον τηλεφωνικό αριθμό 14511 ή να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις της εταιρίας στην ιστοσελίδα www.trainose.gr.


ΠΗΓΗ:star.gr

ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 9 - 6 - 2016

Σήμερα, Πέμπτη, 8 Ιουνίου, γιορτάζει: Νεφέλη, Ροδάνθη, Ροζάνθη.

ΠΗΓΗ:eortologio.gr

O KAIΡΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 9 - 6 - 2016

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 αναμένονται αρχικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα με εξαίρεση τη Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Σταδιακά όμως και από τα δυτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά θα επιρρεάσουν όλη τη χώρα με εξαίρεση τη Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου και την ανατολική Κρήτη όπου ο καιρός θα παραμείνει σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις από μέτριοι έως πολύ ισχυροί και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις, σταδιακά όμως θα παρουσιάσουν εξασθένηση.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 13 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 25, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 27 και στην Κρήτη από 14 έως 25.
Στο βορειοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο βορειοδυτικό Αιγαίο οι αρχικά μεταβλητοί 2 έως 3 και τοπικά ανατολικοί έως 4 μποφόρ άνεμοι θα στραφούν σε νότιους και νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν φτάνοντας τοπικά τα 6 μποφόρ. Προς το βραδυ όμως θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από βόρειες και δορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Κρήτης θα φτάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ. Σταδιακά όμως και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο μετά το μεσημέρι οι άνεμοι θα γίνουν μεταβλητών διευθύνσεων 2 έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ ενώ στο νοτιοανατολικό θα παραμείνουν βορειοδυτικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, σταδιακά όμως και από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις το απόγεμα, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν φτάνοντας τοπικά το μεσημέρι τα 5 μποφόρ. Εκ νέου εξασθένηση αναμένεται το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

ΠΗΓΗ:meteo.gr