Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΝΕΙΜΑΡ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Όχι ένα, αλλά δυο τεράστια ονόματα θέλουν να φέρουν το καλοκαίρι οι Παριζιάνοι!
 Όταν ο σεΐχης ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί έχει κέφια, τότε όλα είναι πιθανά! Συγκεκριμένα, η “El Mundo Deportivo” υποστηρίζει πως η γαλλική ομάδα θέλει να αντικαταστήσει τους Ιμπραΐνοβιτς και Καβάνι, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να απαοχωρήσουν στο τέλος της σεζόν, παίρνοντας “πακέτο” τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ!
Και αν το ενδιαφέρον των πρωταθλητών των πρωταθλητών Γαλλίας για τον Κριστιάνο είναι γνωστό εδώ και καιρό, το θέμα που αφορά τον Βραζιλιάνο της Μπάρτσα είναι... φρεσκότατο! Η ισπανική εφημερίδα επικαλείται πηγές από τη Γαλλία, αλλά και την ιταλική “Corriere dello Sport”. Στο δημοσίευμα, πάντως, διευκρινίζεται ότι ο Νεϊμάρ είναι ευτυχισμένος στην Καταλονία και επιθυμεί να μείνει εκεί.
Ούτως ή άλλως, το παραπάνω σενάριο μάλλον φαντάζει εξωπραγματικό, ειδικά ανα αναλογιστεί κανείς το τεράστιο ποσό που θα πρέπει να ξοδέψει η Παρί για την πραγματοποίηση των δυο μεταγραφών, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα της δημιουργήσει πρόβλημα με το Financial Fair Play. Όταν, όμως, το χρήμα... μιλάει, τότε τίποτα δεν αποκλείεται...
ΠΗΓΗ:xrimaonline.gr

Απέκλεισαν την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό!!

Την αναστολή των διεθνών δραστηριοτήτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (ETU). 

Σύμφωνα με το έγγραφο που εστάλη από την ETU προς την ΕΛΟΤ, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες δεν δύναται να μετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις, καθώς το «ελληνικό υπουργείο αθλητισμού δεν αναγνωρίζει το σύστημα της ETU σχετικά με την άδεις προπονητών κάτι που συνεπάγεται παραβίαση των εσωτερικών κανονισμών της Ένωσης».
«Εφόσον το Ελληνικό Υπουργείο Αθλητισμού δεν αναγνωρίζει το σύστημα άδειας προπονητή (Coach License System), όλοι οι αθλητές, προπονητές και παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό αναστέλλονται από την Ένωση. Η απόφαση τίθεται άμεσα σε ισχύ και δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε εκδήλωση που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο Έλληνας πρόεδρος της ETU, Σάκης Πραγαλός.

ΠΗΓΗ:sportdog.gr

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ!!

Την αποκάλυψη έκαναν οι Ιταλοί γράφοντας ότι ο πρώην θρύλος της Γιουβέντους είναι ζευγάρι με πανέμορφο μοντέλο από την χώρα μας…
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είναι ένας μύθος του ποδοσφαίρου, που λατρεύεται από τους φίλους της Γιουβέντους και όχι μόνο.
Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα φαίνεται πως είναι ζευγάρι με την Ρία Αντωνίου, η οποία κάνει καριέρα στην Ιταλία.
Μάλιστα, οι Ιταλοί κάνουν λόγο για έναν παθιασμένο έρωτα, με τον 41χρονο να έχει μαγευτεί από το μοντέλο. Θυμίζουμε, πως πρόσφατα η Ρία Αντωνίου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία τους, από «τυχαία» συνάντησή τους στην Αμερική...

ΠΗΓΗ:ntokoumenta.gr

Δείτε τι παθαίνει το σώμα μας όταν πίνουμε 1-2 ποτήρια κόκκινο κρασί την ημέρα.

Τα οφέλη τα κόκκινου κρασιού έχουν συζητηθεί για αρκετό καιρό.

Πολλοί πιστέυουν ότι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί μπορεί να έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας, ενώ άλλοι θεωρούν ότι το κρασί είναι υπερκτιμημένο.
Έρευνες έδειξαν επανελλειμένα ότι η μέτρι κατανάλωση κόκκινου κρασιού μειώνει το ρίσκο για πολλές ασθένειες και παθήσεις, όπως είναι οι καρδιακές.
Παρόλα αυτά υπάρχει μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στην μέτρια και στην υπερβολική πρόσληψη.
Αυτό το άρθρο ρίχνει μία λεπτομερή ματιά στο κόκκινο κρασία και στα οφέλη του.
Αυτό οφείλεται στα δύο κυριότερα συστατικά του, δηλαδή στο αλκοόλ, αλλά και στις διάφορες αντιοξειδωτικές του ουσίες, με διάφορους μηχανισμούς, όπως είναι η αύξηση της καλής χοληστερόλης (HDL), η μείωση της δημιουργίας θρόμβων στο αίμα, η μείωση της πηκτικότητας του αίματος, η βελτίωση της λειτουργικότητας των αγγείων και κυρίως λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών του, η προστασία των κυττάρων από την καταστροφή που προκαλεί το οξειδωτικό στρες.
Οι αντιοξειδωτικές αυτές ουσίες βρίσκονται σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στα κόκκινα κρασιά που έχουν ζυμωθεί σε δρύινα βαρέλια, ενώ αυξάνονται κατά τη συντήρησή τους σε αυτά με το πέρασμα του χρόνου.
Αυτό όμως που θα πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι όλες οι ευεργετικές δράσεις του κόκκινου κρασιού προκύπτουν μόνο μετά από καθημερινή και όχι περιστασιακή κατανάλωσή του.
Έχει βρεθεί ότι κάποιος ο οποίος καταναλώνει 2 ποτήρια κρασί κάθε ημέρα έχει όλες τις προαναφερόμενες δράσεις στον οργανισμό του, ενώ εάν κάποιος δεν πίνει καθόλου κρασί όλη την εβδομάδα και το καταναλώνει όλο μαζί στις 2 ημέρες του Σαββατοκύριακου δεν έχει κανένα από τα οφέλη του κρασιού στον οργανισμό του.
Τέλος, πέρα από την καθημερινή κατανάλωση, θα πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό ότι το κόκκινο κρασί είναι ευεργετικό μόνο σε μικρές ποσότητες (2 ποτήρια για τους άνδρες και 1 για τις γυναίκες). Μην ξεχνάμε ότι μεγάλες ποσότητες κατανάλωσης αλκοόλ, οδηγούν σε αύξηση των τριγλυκεριδίων στο αίμα, σε αλκοολισμό και σε παθήσεις του ήπατος (κίρρωση και συχνά θάνατο), και κυρίως σε ατυχήματα τα οποία συχνά είναι θανατηφόρα.
Πηγη http:newsone.gr

Σε πεντάστερο χλιδάτο ξενοδοχείο της Ρόδου έκανε συνέδριο η ΓΣΕΕ εν μέσω κρίσης

​Μια τετραήμερη απόδραση στη Ρόδο και διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο, εν μέσω κρίσης, απόλαυσαν οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Παραπολιτικά, περίπου 400 σύνεδροι και δεκάδες άλλοι προσκεκλημένοι της ηγεσίας της ΓΣΕΕ ταξίδεψαν αεροπορικώς, έφαγαν δωρεάν και έμειναν δωρεάν, στο υπέροχο ξενοδοχείο «Ρόδος Παλλάς» από τις 16 έως τις 20 Μαρτίου.
Και όλα αυτά όταν στρατιές ανέργων προστίθενται καθημερινά στις λίστες της απελπισίας.
Οι σύνεδροι, κινούνταν ανάμεσα στα εστιατόρια, την ιδιωτική εσωτερική πισίνα, ενώ πολλοί από αυτούς -στο περιθώριο του συνεδρίου- γνώρισαν τη… νυχτερινή ζωή του νησιού.
Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από τα 150€ και φτάνουν έως και τα 700€. Αν και ένα τέτοιο ξενοδοχείο για τον μέσο Έλληνα φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός, δεν ισχύει το ίδιο για τους συνδικαλιστές που ολοφύρονται για τα εργασιακά δικαιώματα στον ιδιωτικό τομέα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο εσωτερικό του Κεντρικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ έχουν προκληθεί αντιδράσεις για το "συνέδριο της χλιδής", ενώ κάθε νοήμων άνθρωπος θα εξοργιζόταν μαθαίνοντας τέτοιου είδους προκλητικές συμπεριφορές.
πηγή star,gr

Υπόθεση Γιακουμάκη: Γιατί ο διευθυντής είχε συναντήσει τετ-α-τετ τον Κρητικό κατηγορούμενο




Λέξη προς λέξη ο διάλογος που είχαν τρεις ημέρες πριν εξαφανιστεί ο Βαγγέλης
​Μια τετ-α-τετ συνάντηση με τον Κρητικό κατηγορούμενο είχε ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, μόλις τρεις ημέρες πριν εξαφανιστεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», ο τότε διευθυντής (που σήμερα είναι κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος), είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κρητικό πρωταγωνιστή των «τραμπουκισμών» που δεχόταν ο Βαγγέλης.
Το τι συνέβη μεταξύ τους, το περιγράφει στο απολογητικό του υπόμνημα ο πρώην διευθυντής.
Πριν συναντηθούν, ο Κρητικός κατηγορούμενος τον είχε πάρει τηλέφωνο και του ζητούσε το πτυχίο του,αλλά ο διευθυντής δεν του το έδινε, καθώς  ο φοιτητής δεν είχε πληρώσει τις ζημιές που είχε προκαλέσει πριν συμπληρωθούν τα δύο έτη φοίτησής του και αποχωρήσει από τη σχολή:
«Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι η γραμματεία δεν του δίνει το πτυχίο. Του απάντησα "φυσικά και σου το δίνουμε" αρκεί να τακτοποιήσεις την οφειλή σου. Μου απάντησε με απορία “ποια οφειλή” και του είπα για αυτή που προκύπτει από τις φθορές που έχει προκαλέσει στο δωμάτιο» αναφέρει ο διευθυντής στο απολογητικό υπόμνημα που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.
«Ποιες φθορές; Δεν έχω κάνει τίποτε", μου είπε. "Όταν έρθεις από εδώ θα σου δείξω αφού έχω τις φωτογραφίες" του απάντησα. Στις 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 16.30 - 17.00 πηγαίνοντας στο χώρο του εστιατορίου είδα τον... (αναφέρει το όνομα του Κρητικού) να συνομιλεί με το φύλακα. Αφού τον χαιρέτησα, του είπα ότι δεν με ενημέρωσε και δεν μπορώ να του δώσω το πτυχίο επειδή η γραμματεία είναι κλειστή. Μου είπε ότι δεν πειράζει και ότι θα ξαναπεράσει άλλη μέρα για να το πάρει και ότι θα ανέβει πάνω να βρει τα παιδιά. Του απαγόρευσα την είσοδο στην εστία διότι δεν είναι μέλος στη σχολή και του είπα να περιμένει στην είσοδο μέχρι να έρθουν οι φίλοι του παρουσία του φύλακα και αποχώρησα. Την επόμενη μέρα ο φύλακας με ενημέρωσε ότι μεταξύ αυτών που κατέβηκαν να τον δουν δεν ήταν ο Βαγγέλης» συνεχίζει ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής.
Όσο για το αν είχε ενημερωθεί για τα απίστευτα βασανοστήρια που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης;
«Πληροφορήθηκα από την υπ0εύθυνη της εστίας ότι ο μαθητής... την πληροφόρησε ότι Κρητικοί φοιτητές δημιουργούσαν επεισόδια εις βάρος του. Συγκεκριμένα, τον έκλειναν σε ντουλάπα του δωματίου αναγκάζοντάς τον να τραγουδήσει, του έκλειναν το ζεστό νερό όταν έκανε μπάνιο και τον ανάγκασαν να ξυριστεί χωρίς τη θέλησή του» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.
Ο Αλέξης Κούγιας πάντως, (συνήγορος του πρώην διευθυντή) δηλώνει πως «το περιεχόμενο της δικογραφίας -οι καταθέσεις των μαρτύρων και το υπόλοιπο υλικό που έχει συλλεχθεί από την προανάκριση- μπορεί να δικαιολογεί την άσκηση μιας ποινικής δίωξης αλλά είναι βέβαιο ότι θα καταρρεύσει σε επίπεδο συμβουλίου και δεν μπορεί σίγουρα να οδηγήσει σε καταδικαστική απόφαση».
πηγή star.gr


Σύλληψη δημοσιογράφου:Είναι ο "βομβιστής με το καπέλο";

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση στον δημοσιογράφο Φεϊσάλ Σεφού. Πιστεύεται ότι είναι ο «βομβιστής με το καπέλο».

Οι βελγικές αρχές επιβεβαίωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την πληροφορία της εφημερίδας Le Soir ότι ένα από τα άτομα που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης για συμμετοχή στην τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι δημοσιογράφος.
Το γραφείο του Βέλγου ομοσπονδιακού εισαγγελέα επιβεβαίωσε ότι έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον Φεισάλ Σ. κάτοικο Βρυξελλών ο οποίος εργάζεται ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος και συγκεκριμένα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονίας, ως τρομοκρατικές ενέργειες. Το σπίτι του έχει ερευνηθεί αλλά δεν βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά σύμφωνα με τις αρχές.

Η μαρτυρία του οδηγού ταξί

Στη σύλληψη του Σεφού οδήγησε η μαρτυρία ενός οδηγού ταξί ο οποίος μετέφερε τους τρεις βομβιστές στο αεροδρόμιο. Τα βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο μάρτυρας αναγνώρισε στο πρόσωπο του Σεφού τον άνδρα με το καπέλο. 
Η βελγική εφημερίδα Derniere Heure αποκάλυψε ότι το πλήρες όνομα του υπόπτου είναι Φεισάλ Σεφού. 
Κατηγορίες απαγγέλθηκαν και  σε ακόμη ένα πρόσωπο που ονομάζεται Αμπντεραμάν Α. που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη συνοικία Schaerbeek. 

http:www.thetoc.gr

Θλιβερή η εικόνα του ματωμένου Γκασκόιν

Μόνο θλίψη, προκαλούν οι εικόνες του Πολ
Γκασκόιν, ο οποίος εμφανίζεται χτυπημένος στο κεφάλι, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να σοκάρουν για την κατάσταση του Άγγλου πρώην ποδοσφαιριστή. 

Ο Γκασκόιν το τελευταίο διάστημα ήταν «καθαρός» και φαίνεται να είχε κερδίσει τη μάχη με το αλκοόλ, ωστόσο η κατάσταση του προκαλεί ερωτηματικά για το αν ξανακύλησε ή όχι. 

Η «Sun» αναφέρει, ότι «Γκάζα» σκόνταψε στο δρόμο, ενώ κρατούσε ένα μπουκάλι με τζιν. Ο Γκασκόιν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με περιπολικό, αφού οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, εξαιτίας της άθλιας κατάστασης στην οποία βρισκόταν. 

Οι γείτονες του μάλιστα υποστηρίζουν ότι είχε ξεκινήσει και πάλι το αλκοόλ, παρόλο που είχε τονίσει πως ήταν «καθαρός» και ετοίμαζε καμπάνια για να στηρίξει την προσπάθεια ανθρώπων που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με εκείνον.
Μάλιστα ο πρώην συμπαίκτης του Γκάρι Μάμπουτ τόνισε: «Ήταν στεγνός τους τελευταίους πέντε – έξι μήνες. Όμως από την περασμένη βδομάδα τα πράγματα ξεκίνησαν να πηγαίνουν και πάλι άσχημα». 


Πηγή: Sport-fm

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ!

Άλλη μία διάκριση για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος, μετά το χρυσό μετάλλιο στην Γλασκώβη, πήρε ένα ακόμη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα!
Στην Ντόχα, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής πραγματοποίησε το ίδιο πρόγραμμα με εκείνο που τον έφερε στην κορυφή του κόσμου και συγκεντρώνοντας 15.875 βαθμούς, κατέκτησε το χρυσό κι έδειξε πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΠΗΓΗ:sdna.gr

ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 26-3-2016

Σήμερα, Σάββατο, 26 Μαρτίου γιορτάζουν οι: Συλάς,Σύλα,Σύλος,Σύλια,Σύλη,Πούλιος

ΠΗΓΗ:giortazei.gr

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ,ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες και στο Ιόνιο και τα βόρεια τις βραδινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα νότια ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες μέτριοι 5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

ΠΗΓΗ:meteo.gr

Γιατί ο σκύλος είναι «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου»;

Δείτε 21 λόγους που θα σας πείσουν ότι πρόκειται για την καλύτερη... επένδυση


Ο σκύλος είναι «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» και όχι τυχαία, καθώς είναι πάντα εκεί για εσένα και στα εύκολα και στα δύσκολα, ενώ σίγουρα δε σε κάνει ποτέ να βαριέσαι και σου χαρίζει απλόχερα την αγάπη του.

Για όσους, ωστόσο, δυσπιστούν, η ΗuffingtonPost μέσα από έναν ευφάνταστο τρόπο με κινούμενες εικόνες και έξυπνες λεζάντες παρουσιάζει 21 λόγους που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση για κάποιον που αναζητά αγάπη και στοργή από τη συντροφιά ενός σκύλου.

Εάν, λοιπόν, έχετε κουραστεί από τις απογοητεύσεις που γεύεστε στη ζωή σας και αναζητάτε εκείνο το... κάτι που θα σας αναζωογονήσει, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τον σκύλο!

1. Φανταστείτε κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας να έχετε αυτή την υποδοχή και μάλιστα κάθε μέρα!



2. Φανταστείτε πως δε θα αισθανθείτε ποτέ ξανά μη αγαπητός, -ή!


3. Τα σκυλιά είναι ευτυχισμένα, όταν κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους. Είναι σα να έχετε βρει μια δική σας «μηχανή» ευτυχίας.


4. Ας το θέσουμε με άλλον τρόπο. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να βρείτε μία γάτα που θα κάνει το εξής;



5. Ο σκύλος, από την άλλη, θα είναι πάντα εκεί για εσάς τη στιγμή που τον χρειάζεστε περισσότερο.



6. Νοιάζεται για την υγεία σας και έτσι θα βρει έναν τρόπο να σας κάνει να... ξεσηκωθείτε και να βγείτε έξω για βόλτα.



7.  Ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα ξοδέψει όλο του το χρόνο στο να σπρώχνει μια αναπηρική καρέκλα.



8. Τα σκυλιά ποτέ δεν κρίνουν. Μόνο αγαπούν...



9. Και όταν «λένε» ότι θα σας αγαπούν για πάντα, το εννοούν.



10. Με έναν σκύλο, δε θα φάτε ποτέ ξανά μόνοι...



11. Ένας σκύλος σας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε ως προς το πώς να απολαμβάνετε τη ζωή...


12. Βγάζει τον καλύτερο εαυτό του ανθρώπου...


13. Και η αφοσίωσή του κρατάει για πάντα...



14. Οι σκύλοι πάντα θα σας φέρονται σα να είστε οικογένεια.



15. Αισθάνονται τον πόνο σας...



16. Και ξέρουν πολύ καλά πώς να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα...



17. Ο ίδιος σας ο σκύλος είναι η μόνη έμπνευση που χρειάζεστε...



18. Και η μεγαλύτερη υποστήριξη που ποτέ θα γνωρίσετε...



19. Θα πληγωθούν και θα ρισκάρουν τη ζωή τους για τη δική σας ασφάλεια...


20. Ένας σκύλος είναι ο φίλος που ποτέ δεν θα σας αφήσει ξεκρέμαστο...


21. Και αν τα παραπάνω δεν σας έπεισαν, τότε ίσως το πόσο χαριτωμένα είναι τα σκυλάκια αρκεί...










Πηγη protothema.gr

Ερχεται χαράτσι στα πετρελαιοκίνητα ΙΧ

Η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ντίζελ κίνησης με αυτόν που επιβάλλεται στη βενζίνη.

Στην προσπάθεια να βρει δημοσιονομικά μέτρα 5,4 δισ. ευρώ ως το 2018, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ντίζελ κίνησης με αυτόν που επιβάλλεται στη βενζίνη. 

Σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής», το μέτρο της εξίσωσης του ΕΦΚ στο ντίζελ κίνησης με αυτόν την βενζίνης, πιθανότατα μέσω μεγάλης αύξησης στο ντίζελ και μίας ανεπαίσθητης μείωσης στην επιβάρυνση της βενζίνης, έχει στόχο να εισρεύσουν στα ταμεία του κράτους 400 εκατ. ευρώ.

Κάτι τέτοιο παγιδεύει την πλειονότητα των ιδιοκτητών καινούργιων οχημάτων, οι οποίοι επέλεξαν αυτοκίνητα με κινητήρες ντίζελ, παρότι ήταν ακριβότερα από τα βενζινοκίνητα, ελπίζοντας ότι η διαφορά θα αποσβεστεί τελικώς λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης, της απουσίας τελών κυκλοφορίας σε ορισμένες περιπτώσεις, και του φθηνότερου καυσίμου.


Πηγη  www.thetoc.gr