Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου.Στο διάστημα των εκπτώσεων και σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του νόμου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016
Oι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι:
Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.
Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «30% έκπτωση»).
ΠΗΓΗ:newchannel.gr

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 7 - 7 - 2016

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, καθώς επίσης και στις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια περιμένουμε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 27 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 24 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 26 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 23 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό και πρόσκαιρα στο Κεντρικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και βόρεια τμήματα περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

ΠΗΓΗ:meteo.gr

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, 7 - 7 - 2016, ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό καθώς συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο.
Ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων θα υπάρξουν σήμερα Πέμπτη (07/07), σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, στον προαστιακό σιδηρόδρομο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο - Πάτρα και αντιστρόφως.
AdTech Ad
Ειδικότερα, έχουν εξαγγελθεί οι απεργιακές κινητοποιήσεις για τις εξής ώρες: (05:00-08:00,13:00-16:00,21:00-24:00).
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

ΠΗΓΗ:newsbomb.gr