Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΛΗΣΗ ΣΕ FERRARI ΑΞΙΑΣ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.

Ο ιδιοκτήτης μίας σπανιότατης Ferrari 512M βρήκε κλήση 150 ευρώ για παράνομο παρκάρισμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε σταθμεύσει για λίγο στο Kensington του Λονδίνου.
Το μοναδικό αυτοκίνητο του 1970, είναι ένα από τα μόλις 25 που κατασκευάστηκαν και πιστεύεται πως είναι το πιο ακριβό όχημα στο οποίο κόπηκε κλήση για παράνομο παρκάρισμα.
Η έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων Fiskens απέκτησε πρόσφατα την συγκεκριμένη Ferrari, την οποία και είχε "βγάλει" στο δρόμο για να φωτογραφίσει.
Η 45χρονη Ferrari, είναι γνωστή σαν Chassis 1002, ένώ έχει λάβει μέρος στους μεγαλύτερους αγώνες του κόσμου όπως τα Le Mans τις χρονιές 1970 και 1971. Από το 1977 έχει ρεκόρ ταχύτητας 308 χλμ./ώρα.
ΠΗΓΗ:newmoney.gr

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Ξεκίνησαν στο Ναύπλιο οι περιπολίες αστυνομικών με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα.  Αποστολή της συγκεκριμένης ομάδας είναι η αναβαθμισμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και επισκεπτών του Ναυπλίου, παρέχοντας σε αυτούς τις κατάλληλες οδηγίες και απαραίτητες πληροφορίες, τόσο τουριστικού, όσο και ευρύτερα αστυνομικού ενδιαφέροντος.
Οι αστυνομικοί – ποδηλάτες για την εκτέλεση της υπηρεσίας τους διαθέτουν ειδικού τύπου στολή και είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαιτούμενα είδη. Η αστυνόμευση με ποδήλατα θα εφαρμόζεται σε όλη τη διάρκεια του έτους.
ΠΗΓΗ:argolika.gr

ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD

Θέμα χρόνου είναι πλέον η παραίτηση του Πρωθυπουργού Κου Αλέξη Τσίπρα, όπως εκτιμούν τα σημερινά (27/04/2016) δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, στον απόηχο του «ναυαγίου» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και των Θεσμών.
«Είναι θέμα χρόνου η παραίτηση Τσίπρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στη λιτότητα. Μόνο ο χρόνος για την παραίτησή του δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», σε άρθρο της που τιτλοφορείται: «Καμία μεταρρύθμιση, κανένα ευρώ: Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ».
AdTech Ad
«Καθώς ο χρόνος στενεύει και τα ταμεία της χώρας είναι μείον, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει εντολή να μεταφερθούν τα αποθεματικά των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ στο Δημόσιο», υπογραμμίζει το σχετικό δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ:
newsbomb.gr

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Κου Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες καθώς και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές αρχές μέχρι και χτες.
Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις για «επιβολή διοικητικών μέτρων, είτε έχουν επιδοθεί είτε όχι και αφορούν σε τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και σήμερα 26 Απριλίου 2016.
Από την παραπάνω απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις εξής παραβάσεις:
  • οδήγηση υπό την επήρεια μέθης,
  • οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης,
  • παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη,
  • κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων,
  • κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και
  • οδήγηση για επίδειξη ικανότητας, εντυπωσιασμό, ανταγωνισμό ή τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων.
Οι αποφάσεις, που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες αρχές, εκτελούνται κανονικά.
ΠΗΓΗ:newpost.gr

O KAIΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 - 4 - 2016

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους μέτριους 4-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΠΗΓΗ:meteo.gr

ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 27 - 4 - 2016

Δεν υπάρχει κάποια γνωστη γιορτή.
Τιμάται, Σήμερα, Η Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Design).

ΠΗΓΗ:eortologio.net