Κυριακή 1 Μαΐου 2016

H ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ!!!ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 1 - 5 - 2016

Σήμερα γιορτάζουν:


ΠΗΓΗ:giortazei.gr

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Τα εμπορικά καταστήματα μπορεί να παραμείνουν κλειστά λόγω των αργιών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, όταν όμως ανοίξουν ξανά, από την Τετάρτη θα σημάνουν και την έναρξη των ενδιάμεσων εκπτώσεων.
Στα εμπορικά καταστήματα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα αρχίσουν αμέσως μετά την αργία της Πρωτομαγιάς, που μεταφέρθηκε για τις 3 Μαΐου και θα διαρκέσουν ως τις 11 του ίδιου μήνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα ξεκινούσαν μία μέρα νωρίτερα, όμως η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, τις μεταθέτει κατά μία μέρα κι έτσι θα αρχίσουν στις 4 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), τα καταστήματα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους καταναλωτές από 4 Μαΐου, ενώ επιπλέον την Κυριακή 8 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από τις 11 πμ έως 8 μμ.
ΠΗΓΗ:cnn.gr

ΣΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΔΡΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα ανταλλάξουν ευχές με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα.

Τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» θα επισκεφθεί την Κυριακή του Πάσχα ο Πρωθυπουργός Κος Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός θα ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα. 

Τον Κο Αλέξη Τσίπρα θα συνοδεύει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κος Πάνος Καμμένος.


ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!ΜΕ ΤΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΟΥΜΕ!

Καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, τα υπόλοιπα δυτικά και πιθανόν τα κεντρικά τμήματα περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου 2016. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Β. Αφρική, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 18 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 26 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, όπου βαθμιαία θα αυξηθούν περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες νοτιοανατολικοί μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΠΗΓΗ:meteo.gr