Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Περιμένει έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας τον κηδεμόνα του που πέθανε ξαφνικά

Έκκληση για τη φιλοξενία του σκύλου που περιμένει τον νεκρό κηδεμόνα του έξω από την πολυκατοικία στο Κουκάκι Αττικής όπου ζούσε μέχρι πρόσφατα απευθύνει η Μαίρη Σκιαθά μέσω της ιστοσελίδας «Ιστορίες Αδέσποτων».
Σύμφωνα με την κα Σκιαθά, η οποία μένει στην ίδια γειτονιά, ο Τζόνι έμεινε για 3 ολόκληρες μέρες δίπλα στο πτώμα του νεκρού κηδεμόνα του με αποτέλεσμα να είναι σε κατάσταση σοκ και αρκετά φοβισμένος. Ο σκυλάκος αρνείται να εγκαταλείψει την είσοδο της πολυκατοικίας και οι γείτονες του δίνουν φαγητό και νερό μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι για να τον φιλοξενήσει.
 Ο γιος του αποθανόντος έχει τρία σκυλιά και δεν επιθυμεί να φιλοξενήσει έστω και προσωρινά τον Τζόνι. Το γεγονός ότι ο σκυλάκος έχει μάθει να ζει σε σπίτι και να απολαμβάνει την ανθρώπινη φροντίδα καθιστά πολύ δύσκολη και επικίνδυνη την παρομονή του στο δρόμο. «Χωρίς δεύτερη σκέψη θα φιλοξενούσα τον Τζόνι που ορφάνεψε εν μια νυκτί, αλλά δυστυχώς εργάζομαι πολλές ώρες κι έχω και μια γάτα που δεν θέλει κανένα άλλο ζώο να μοιράζεται το σπίτι της» αναφέρει η κα Σκιαθά στις “Ιστορίες Αδέσποτων”.
Όποιος μπορεί να φιλοξενήσει αυτό το πιστό πλάσμα ώστε να φύγει από το δρόμο ν' αφήσει μήνυμα στο inbox που προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί η Μαίρη Σκιαθά στο facebook. 
ΠΗΓΗ:istoriesadespoton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου