Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ,ο Κος ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

Παρελθόν από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί από αυτή την ώρα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά τις δηλώσεις για Γουδί και εκτελέσεις, με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στη Σμύρνη και σήμερα, για την υπόθεση Μουζάλα. 
''Μετά τις τελευταίες δηλώσεις είναι προφανές ότι ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης έθεσε τον εαυτό του εκτός της ΝΔ" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συγγρού.
Εκτελέσεις στο Γουδί ζητά ευθέως το στέλεχος της ΝΔ και άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, μέσω σχολίου του για την αναφορά του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στα Σκόπια ως «Μακεδονία».
«Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το "Μακεδονία" για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί.Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα» σχολίασε ο Φ. Κρανιδιώτης στο facebook.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει «αποτροπιασμό» για τη δήλωση Κρανιδιώτη και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα.
ΠΗΓΗ:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου