Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΝΕΙΜΑΡ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Όχι ένα, αλλά δυο τεράστια ονόματα θέλουν να φέρουν το καλοκαίρι οι Παριζιάνοι!
 Όταν ο σεΐχης ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί έχει κέφια, τότε όλα είναι πιθανά! Συγκεκριμένα, η “El Mundo Deportivo” υποστηρίζει πως η γαλλική ομάδα θέλει να αντικαταστήσει τους Ιμπραΐνοβιτς και Καβάνι, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να απαοχωρήσουν στο τέλος της σεζόν, παίρνοντας “πακέτο” τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ!
Και αν το ενδιαφέρον των πρωταθλητών των πρωταθλητών Γαλλίας για τον Κριστιάνο είναι γνωστό εδώ και καιρό, το θέμα που αφορά τον Βραζιλιάνο της Μπάρτσα είναι... φρεσκότατο! Η ισπανική εφημερίδα επικαλείται πηγές από τη Γαλλία, αλλά και την ιταλική “Corriere dello Sport”. Στο δημοσίευμα, πάντως, διευκρινίζεται ότι ο Νεϊμάρ είναι ευτυχισμένος στην Καταλονία και επιθυμεί να μείνει εκεί.
Ούτως ή άλλως, το παραπάνω σενάριο μάλλον φαντάζει εξωπραγματικό, ειδικά ανα αναλογιστεί κανείς το τεράστιο ποσό που θα πρέπει να ξοδέψει η Παρί για την πραγματοποίηση των δυο μεταγραφών, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα της δημιουργήσει πρόβλημα με το Financial Fair Play. Όταν, όμως, το χρήμα... μιλάει, τότε τίποτα δεν αποκλείεται...
ΠΗΓΗ:xrimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου