Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ

Πανικό έχουν προκαλέσει από χθες οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στη δημοσιότητα με τον Παντελή Παντελίδη, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη από την χαρτοπαικτική λέσχη…
Ο δικηγορος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπος Λυκούδης, μετά από αυτά τα στιγμιότυπα ξεσπά και δίνει την δική του απάντηση σε όλα αυτά που ειπώθηκαν στις καταθέσεις των κοριτσιών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η υποθεση Παντελίδη όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά τώρα ανοίγει». Όπως αποκαλύπτει βρέθηκαν όλοι όσοι ήταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι της Γλυφάδας και έπαιζαν χαρτιά, και όλοι θα καταθέσουν και θα πουν τί είδαν και τί άκουσαν. Ξεκαθαρίζει ωστόσο, ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε αισθηματική σχέση με καμία από τις δύο και συμπληρώνει στο Πρώτο Θέμα: «Εαν αληθεύει, ότι και οι δύο κατέθεσαν πως δεν γνώριζαν αν ο Παντελής έπινε επειδή καθόντουσαν σε άλλο δωμάτιο…Τότε ποιος λέει την αλήθεια; Αυτές ή οι φωτογραφίες;»
Από την άλλη θέλησε να μιλήσει για την οικογένεια του καλλιτέχνη και πως αντιμετωπίζουν όλη αυτή την κατάσταση λέγοντας: «Πρέπει να καταλαβετε πως η οικογένεια δεν έχασε τον Παντελή Παντελίδη, αλλά το παιδί τους, τον αδερφό τους! Η τραγικότητα της περιόδου αυτής είναι δεδομένη και ο πόνος ανείπωτος! Δεν τους ενδιαφέρει να φανούν στον κόσμο, μιας και δεν το έκαναν ποτέ, γι’αυτό και δεν δίνουν σημασία σε όλους αυτούς που θέλουν δήθεν να προσφέρουν συμπαράσταση…»
Οπως καταλαβαίνετε η υπόθεση,μόλις ανοίγει κι αν αποδειχθεί ότι η Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη κατέθεσαν ψεύτικα στοιχεία τότε το πράγμα μπλέκεται….
ΠΗΓΗ:mynewsonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου