Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ....

Από τον Αλέξανδρο Γιαμάκη.


Ο φετινός θεσμός του κυπέλλου Ελλαδας ποδοσφαίρου, θυμίζει το γιοφύρι της Άρτας, καθώς ολημερίς διαπραγματεύονται (χτίζουν) την ολοκληρωσή του, όμως το βράδι ματαιώνονται (γκρεμίζονται) τα πάντα, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πότε κι αν θα γίνει ο τελικός κι αν έχει κόσμο η όχι το ΟΑΚΑ. Βασικότατος υπεύθυνος της κατάστασης ο υφυπουργός-εξυγιαντής αθλητισμού Κος Σταύρος Κοντονής, όπου ακολουθεί μεθόδους δήθεν για πάταξη της βίας, όμως το μόνο που καταφέρνει με τον τρόπο του είναι να μας κάνει περίγελο σε όλη την Αφρική, καθώς ντρεπόμαστε να πούμε πως η Ελλάδα είναι Ευρωπαική χώρα και στα ζητήματα του αθλητισμού.
Έτσι λοιπόν, ένας θεσμός που έπρεπε να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο, παραλίγο να ματαιωθεί λόγω των επεισοδίων στον ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όμως η ΟΥΕΦΑ απείλησε την ΕΠΟ με μη συμμετοχή των Ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαικές διοργανώσεις και το κύπελλο συνεχίστηκε υπό προυποθέσεις. 
Ορίστηκε εκ νέου ο τελικός στις 7 Μαίου, όμως η αστυνομία δήλωσε κώλυμμα και αναβλήθηκε ξανά, πιθανότατα για τις 17 Μαίου κι έχει ο Θεός. Σαν δεν ντρέπονται στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη, όπου βγάζουν πρόγραμμα σε πρωτάθλημα, κύπελλο κλπ στην αρχή της σεζόν και κυλάει όπως ορίζεται στις αρχικές ημερομηνίες, εκτός φυσικά αν δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Στην Ελλάδα ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε οι βασιλιάδες της προχειρότητας και του ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ σε όλα. Το συμφέρον μας να 'ναι καλά κι ας πάνε να πνιγούν οι υπόλοιποι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου