Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ:ΠΑΡΤΕ ΤΑ 86 ΔΙΣ ΚΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!!!


Ο πραγματικός θριαμβευτής των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής στην Γερμανία δεν ήταν άλλος από τον Bόλφαγκ Σόιμπλε και τα κράτη του Bίζεγκραντ που ελέγχει. Λίγες ώρες μετά το σχέδιο Σόιμπλε για τον διωγμό της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” ο Γερμανός Οικονομικών διεμήνυσε ήδη στον Τσακαλώτο την πρόταση βόμβα
-Πάρτε τα 86 δις ευρώ του τρίτου μνημονίου και εγκαταλείψτε την ζώνη του ευρώ…

Ο Σόιμπλε προτείνει αρχικά την κυκλοφορία διπλού νομίσματος, τον Σεπτέμβριο του 2016 και την πλήρη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ την 1η Ιανουαρίου του 2017. Mέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει μια καταιγίδα σχετικών δημοσιευμάτων με τον Σόιμπλε να πρωταγωνιστεί.

«Νέα διαφωνία απειλεί τους πιστωτές της Ελλάδας» έγραφε το βράδυ της Δευτέρας ηHandelsblatt-και στο επίκεντρο ο Σόιμπλε:«Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει διαίσθηση αναφορικά με παρατεινόμενες διαμάχες. Όπως για παράδειγμα όταν πριν από μερικές μέρες αμφισβήτησε το νόημα της ελάφρυνσης του χρέους για την Ελλάδα. Υπέρ αυτής της άποψης, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα. Ο Σόιμπλε παίρνει ήδη θέση διότι προβλέπει ότι σύντομα θα υπάρξει μια νέα διαμάχη ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές. Τo ΔΝΤ και η επικεφαλής του Κριστίν Λαγκάρντ ζητούν από τα κράτη της ευρωζώνης ελάφρυνση για την Ελλάδα όσον αφορά την αποπληρωμή του χρέους. Η γερμανική κυβέρνηση όμως δεν βλέπει εκεί μεγάλα περιθώρια. Προς τα έξω πάντως οι δανειστές προσπαθούν ακόμα να καλύψουν τις διαφορές τους».

ΠΗΓΗ:pesotithes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου