Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Την προσεχή Πέμπτη θα απολογηθεί ο 34χρονος για την ασύλληπτη κακοποίηση ανηλίκων, με την κατηγορια της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ψυχική ηρεμία για το 5χρονο αγόρι και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη για τον 3χρονο.
Επιπλέον η μητέρα των παιδιών με τους γονείς του δράστη, κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράληψη λύτρωσης κινδύνου ζωής. Για την κατάσταση που αντιμετώπισαν χθες στο Π.Γ.Ν.Ε. μιλούν στην κάμερα του e-evros.gr, o Δ/ντής της Μ.Ε.Θ. του Π.Γ.Ν.Ε στην Αλεξανδρούπολη Ιωάννης Πνευματικός, καθώς και ο Ιατροδικαστής που εξέτασε τα δύο παιδιά Παύλος Παυλίδης.
Όπως τόνισαν και οι δυο άνδρες σε όλους τους τόνους, πρόκειται για πρωτοφανή κατάσταση κακοποίησης παιδιών, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως αν υπήρχε η παραμικρή καθυστέρηση ο 5χρονος θα είχε καταλήξει.
Η κινητοποίηση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Π.Γ.Ν.Ε. ήταν άμεση με αποτέλεσμα τη θετική έκβαση του χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε ο 5χρονος χθες Δευτέρα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε κινδυνεύει η ζωή του παιδιού.
ΠΗΓΗ:e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου