Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

BAΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ!!ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ


Καμπάνα που ακούστηκε σε όλη την Μακεδονία για τον ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών, κλείσιμο της Τούμπας για 5 αγωνιστικές και 100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης με την απόφαση.


Ο... πέλεκυς έπεσε βαρύς για τον «Δικέφαλο του Βορρά» καθώς πλέον με το το -5, πάει στους 39 βαθμούς και... πέφτει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Μόλις 4 βαθμούς πάνω από τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα και 3 ματς πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου! Από κει και πέρα όσο αφορά τις 5 αγωνιστικές που τιμωρήθηκε η Τούμπα, σημαίνει ότι θα παίξει χωρίς κόσμο και σε 3 αγώνες των πλέι οφ, μιας και στην κανονική διάρκεια έχει μόλις ένα εντός έδρας ματς για να εκτίσει, αυτό με τον Λεβαδειακό, ενώ αν δεν πέσει η τιμωρία θα... χρωστάει και του χρόνου! 
Όσο αφορά το πως δέχτηκαν την απόφαση, στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για σκάνδαλο από πλευράς της ΕΠΟ ν' αφαιρεθούν 5 βαθμοί. Στην Τούμπα θεωρούν πως δεν υπάρχει λογική στην απόφαση που πάρθηκε και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θεωρούν ότι μοιάζει με το -3 στα πλέι οφ, ενώ θα κάνουν έφεση και θα ακολουθήσουν όλα τα πιθανά νομικά βήματα για να ανατραπεί αυτή η απόφαση. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης όπου παραμένει στην Αθήνα ενημερώθηκε για την απόφαση και έβγαλε έναν πρωτοφανή εκνευρισμό, όπως αναφέρουν στελέχη του Δικεφάλου. 
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου