Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Πόσο διαφορετικό θα είναι το νέο 3310; Οι πρώτες διαρροές για τα χαρακτηριστικά του είδαν το φως της δημοσιότητας



Το «ανθεκτικότερο κινητό του κόσμου» ετοιμάζεται να ξαναβγεί στην αγορά σε βελτιωμένη έκδοση και με νέες δυνατότητες
Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η εταιρία HMD (σ.σ. που διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης του Nokia brand) ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το μοντέλο 3310, το «θρυλικό» κινητό τηλέφωνο που παραμένει μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς για τους χρήστες χάρη στην αντοχή, την αξιοπιστία και την αυτονομία της μπαταρίας του.

Η νέα βελτιωμένη έκδοση έρχεται σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί μια μοντέρνα συσκευή που θα έχει όμως τα χαρακτηριστικά της παλιάς- θα είναι σχεδόν άφθαρτη και θα έχει μεγάλης διάρκειας μπαταρία.

Σύμφωνα με το κινεζικό site Vtech, που ισχυρίζεται ότι περιήλθαν στην κατοχή του αποκλειστικές πληροφορίες, το νέο 3310 θα μοιάζει μεν στην εμφάνισή του με το παλιό, αλλά θα είναι ελαφρύτερο και πιο λεπτό.

Επίσης, σε αντίθεση με το αυθεντικό 3310, η οθόνη της νέας έκδοσης θα είναι έγχρωμη και μεγαλύτερη, ενώ τα πλήκτρα θα έχουν μικρές διαφορές στο σχεδιασμό τους.

Η νέα έκδοση του 3310 θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα όπως κόκκινο, κίτρινο και πράσινο.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το καινούργιο Nokia 3310 θα είναι feature phone, όχι smartphone, κάτι που σημαίνει πως οι δυνατότητες πλοήγησης στο ίντερνετ θα είναι περιορισμένες. Επίπλέον, δεν πρόκειται να διαθέτει λειτουργικό σύστημα android κάτι που θα επιτρέψει στην τιμή του να μην ξεπερνά τα €60.

Οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρία HMD, θα γίνουν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Mobile World Congress.


Με πληροφορίες από Mashable

Πηγη lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου